我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
tuf吧.勁d

同埋而家tuf降左價都抵玩
6700xt會好啲
抵玩好多
淨係用嚟打機
定係仲有得汁一汁
1 x [8月優惠]Intel Core i5-12400F BOX + ASUS PRIME B660M-A WIFI DDR4 Micro-ATX + KLEVV Bolt X Series 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz C16 (送AX120 ARGB SE塔式散熱器)
價錢:$3,420

1 x WD Blue WD30EZRZ 3TB 5400RPM 3.5
價錢:$525

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$848

1 x [8月限量優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT EAGLE 12GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$2,999

1 x [8月優惠]Antec NeoECO Gold Modular Series NE750G M 750W 80 Plus Gold Fully Modular
價錢:$740

1 x MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - White
價錢:$469

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,081
https://www.faroll.com/customize#NDAzMyw0NDg0LDUwNzEsNTI1Niw1NDgzLDc2

仲洗唔洗加2把風扇係頂
3080個個抵玩d啦.galax 3080 12gb $5650
唔使了
灣仔至荃灣紅頂
城巴930x 聯合留名
悠二咁好人得唔得架

做到就做啦
咁砌機既話有冇得自取
如果送貨既話我可能會miss咗
都得.不過時間上自取同送貨差唔遠.咪或者咁.你照正常落

如果聯絡你送貨個時.你真係唔得.到時先夾時間自取
好啊唔該晒你
散件兩三件+正常運送
今日比錢聽日送唔送得切
聽日真係難d

你tg我睇下你想買咩先
6700 6800 3070 3080
budget 3千5/ 5千
我嘗試下

但旗艦model的確已經冇乜

有冇咩消息?
落單前一問 我隻牛係cooler master gx750 gold, 冇問題吖嘛??
消費券係咪save低客服俾嘅qr code圖,然後自己開app scan?
你好呀悠二,我想問下砌機個budget我預$10000蚊到,想用1080P畫質嚟打Apex,Rainbow Six嘅games等等,同埋display card想用MSI嘅3070,順便問埋如果用Alipay嘅消費券俾錢,可唔可以分開幾個人俾錢,唔該晒🙏🙏🙏
想問呢
Msi機箱啲argb 可唔可以用asus aura sync 控制??
如果聽日落隻m27q 想問最快幾時送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞