我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
我覺得啦 今時今日仲用hdd 的話 其實分別不大
悠老闆,想問下個mon既系統資源出咁既野,係咪有問題依加上到3000了
咁用黎儲data 有無咩平靚正 選擇?
試下用其他軟件 hwinfo 睇下

或者gpu z
Toshiba 囉
4tb wd42ejrx
想問下各位巴打
近幾個月玩Apex玩玩下
中段都會死機 電腦未熄 但mon無晒畫面/畫面卡住
開頭以為係過熱 但後來發現唔多似
想問下到底邊到出左問題
次次打唔滿一場就死機
試下更新哂driver先
其他好似正常純粹想知點解係咁。
不過竟然0死點
更到最新 都係咁
玩其他game都唔會咁
比左錢做特急運輸,點知等左兩日,仲要晚上十一點後先送,屌你回水
唔加錢等一個禮拜喎
悠二其實我唔係太心急收貨
不過星期一俾咗錢大約星期幾出貨
因為想預時間 怕唔係屋企

希望部機收到時無問題啦
因為對你有好大期望 第一次上網砌機
好彩無做特急 多謝分享
悠老闆我又黎喇 我9月先落單啲8月優惠仲用唔用得
屋企整電梯要9月先開返 唔想要師傅搬幾層樓
同埋條list仲有冇野改
1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,599

1 x [8月優惠]ASUS TUF Gaming B660M-Plus WiFi DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,299

1 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$770

1 x WD Blue WD20EZAZ 2TB 5400RPM 3.5
價錢:$369

1 x [砌機優惠]Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$799

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR (可單買或砌機)
價錢:$5,950

1 x [8月優惠]配ASUS 3070或以上顯示卡 FSP火牛減$200
價錢:-$200

1 x [8月優惠]FSP Hydro G Pro Series 850W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$949

1 x Be Quiet! Pure Base 500 ATX — Black
價錢:$539

1 x Be Quiet! Pure Rock 2 Black Edition CPU Cooler
價錢:$269

1 x Be Quiet! Silent Wings 4 140mm PWM High-Speed Cooling Fan
價錢:$180

1 x [8月優惠]Be Quiet! Silent Wings 4 140mm PWM High-Speed Cooling Fan 兩把優惠 附送一分二PWM Cable
價錢:$320

1 x Microsoft Windows 10 Home 64 Bit 中文繁體版 完整版 USB
價錢:$1,260

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $14,183
https://www.faroll.com/customize#Mjc4NywyOTg3LDMxOTQsMzMwNywzNjk2LDM4NTQsNDg4MSw0OTEwLDU0MzIsNTQ5OSw1NjE3LDc3LDc3OA
俾個訂單號碼先 我睇睇
我淨係買左幾件野做升級,司機好好笑咁爆嚮口話無分特唔特急架,係話今晚送比你其他野唔知,真係比錢買難受。
佢唔應機,

迫我unblock佢, 正垃圾
唉吊, 唔小心講左句垃圾, 收唔返添< sorr9ly

自備顯示卡,收咗貨插完唔啱螺絲位
悠二巴 我8月10號落單想問下聽日送唔送到黎
編號:220810000502390
Corsair iCUE H100i 240mm ELITE CAPELLIX Liquid CPU Cooler

Corsair iCUE H100i RGB ELITE 240mm Liquid CPU Cooler

有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞