我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
呢一兩日會送的了
阿二, 幫fd 問,聽日可以出貨? 訂單編號:220806000599469
悠二兄
6號落單大概幾時到?
訂單編號:220806000254997
代理竟然會入pop air 其他色
可唔可以用支架?
預算 9,000 - 10,000
用黎打下MH, APEX
呢條LIST 有冇咩問題?
因為部機會放係腳邊近角落位, 通風就唔係咁好,
同想將個HDD放埋機入面既

1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX (行貨)
價錢:$2,520

1 x MSI PRO B660M-A WIFI DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,110

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x Toshiba DT02ABA200 2TB 5400rpm 3.5
價錢:$350

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x [8月限量優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT EAGLE 12GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$2,999

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright PA120 Peerless Assassin 120 CPU Cooler
價錢:$349

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,885
https://www.faroll.com/customize#MTI0LDMzMDQsMzc3OCw0MDMzLDQ2NTIsNDkwMCw0OTI2LDUyNTksNTI1OSw1Mzc0
試下resetbios?
你預最快最快都要星期尾
你預呢兩三日

佢星期六落.你當我地星期一開始處理
有呀

琴日乜都上哂
機背果粒制? 我琴晚都禁過
cmos 都拆過
之前見淨係得黑白色以為代理好保守唔敢入其他色
好的唔該曬
可以
VESA Wall Mounting(mm)
100*100mm
如果你純打機.可以用i5 12400F其實都已經足夠
咁你試多一樣野.你試下蚊哂所有火牛線.之後起埋粒cpu出黎.隔1分鐘再擺落cpu落去

但係小心d蚊出黎
或者你聯絡我客服.我幫你處理都得
都係新入返黎
CPU:AMD R7 5800X
底板 MAG X570 TOMAHAWK WIFI
火牛:MSI 850W MPG A850GF 80PLUS
CPU fan: NOCTUA NH-D15
用緊4k mon
其實我仲需唔需要加風扇落去主機到?
因為平時GPU溫度都66-68度左右
打APEX個陣會上到78度左右
都熱到出汗(放係木台底)
如果要加 建議加係前面定係機頂?
你本身用緊咩機箱
訂單
請問d parts 仲有冇保養
SORSOR 講少左msi ca-mps100P sekira 100P
應該有.你搵我客服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞