我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
你搵左我客服先.講埋點解覺得唔夠watt
張卡建議電源供應器850W
隻牛得750W
其實就開到機打到機 洗唔洗換?
你講下個spec先不如
你乜卡同埋乜cpu先廠商啲建議psu通常都係預大咗攞i9計之類,唔一定有問題,見過有人650w用3080都無問題
唔想搬去A shop就比運送費Call悠二搞,好過果D所謂嗌師傅上門,求其睇下就話兩三舊維修費再加換件(多數換粒廢U)
唔該悠二 11點半都送貨過黎
夠啦.其實通常都預大左

姐係d"建議"

不過你spec係咩
悠老闆想問下你地邊張3060Ti有貨?同埋收唔收PayMe消費券
OK
跟你list係你到砌左部機 一多野run部機就會勁響 有時無啦啦都會自己響 應該係fan 可以點搞
AMD Ryzen™ 7 3700X
ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR
Antec High Current Gamer Gold Series HCG 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
寫有可單買砌機個d都有[soasd]
聯絡我客服先.拍條片send去whatsapp個到
PayMe消費券收唔收
750w夠嗮啦
緊係收
如果我依家落單 聽日可唔可以做到自取比我
有冇邊隻air cooler壓到 i5 12400f
同時矮過150MM又平過300蚊
想用NX200M但要矮過150MM真係煩
Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE 148mm
依隻得唔得

https://www.faroll.com/product/5281/thermalright-ax120-assassin-x-120-refined-se-cpu-air-cooler

產品簡介
技術規格 :
散熱器規格:
尺寸:長125 mm ×寬46 mm × 高148 mm
重量:630克
熱管:6mm熱管×4支
散熱片: T = 0.4 mm;縫隙= 1.6 mm
散熱片數量:51片
你聽朝搵我客服.講埋你想買既野.睇下做唔做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞