我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
多數係.如果有特殊要求可以同我客服講
Btw發現ex2510s冇dp線
有冇得加錢買條?
低溫ssd 有冇邊隻推介
如果卡想用asus呢算係有少少信仰
1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX (行貨)
價錢:$2,520

1 x [8月優惠]ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI DDR4 ATX
價錢:$1,360

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition 12GB GDDR6X (可單買或砌機)
價錢:$8,450

1 x [8月優惠]FSP Hydro G Pro Series 850W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$949

1 x [8月優惠]Be Quiet PURE BASE 500 FX ARGB Tempered Glass ATX + Be Quiet! PURE ROCK 2 FX ARGB CPU Air Cooler 套裝優惠
價錢:$1,099

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $16,007
https://www.faroll.com/customize#Mjk4NywzNzc4LDQ0MTcsNDg4MCw0OTAwLDUyNTksNTI1OSw1NTkx
認真.你塊板有冇M.2 HS

有的話.其實冇咩所謂
咁冇計
睇黎我同法奧真係有緣無份
你介唔介意TG我自己.我試多次
油老細,純粹問下,如果你地砌左我先想轉火牛得唔得
真係最好唔好
Ok 當我無講過
早知遲一個月先砌 本身想買rm1000x但果陣貴多兩舊水
想慳錢可以用呢條list,悠二條list都可以

1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX (行貨)
價錢:$2,520

1 x [8月優惠]ASUS TUF Gaming B660M-Plus WiFi DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,299

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition 12GB GDDR6X (可單買或砌機)
價錢:$8,450

1 x [8月優惠]配ASUS 3080Ti顯示卡 FSP火牛減$300
價錢:-$300

1 x [8月優惠]FSP Hydro G Pro Series 850W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$949

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright PA120 Peerless Assassin 120 SE ARGB CPU Cooler
價錢:$329

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $15,305
https://www.faroll.com/customize#Mjk4NywzMzA0LDM3NzgsNDQxNyw0ODgxLDQ5MDAsNDk0OSw1MjU5LDUyNTksNTY4NA
喂.冬冬姐姐.我希望你唔好介意.上次個活動

我只係想講返.我真係控制唔到拎完獎之後個人既行動

(不過我下次的話.會可能加d限制.令到拎完獎既人更加難賣出去)

都希望唔好介意個Group d人講.

就算你自己問我.我都係唔支持拎完個獎拎出去賣

不過我都承認個活動係絕對有好多改善空間.所以我下次同樣都會加多d限制

我會希望令到.參加既人更加盡量公平.當然唔係短期內

Ok,都明你其實好難做

期待你下次嘅活動搞好啲

我都唔想搞到大家都係連登仔 起到隔岸嘈
大家都想和平
學HKEPC拎GIGA 牛出黎100蚊 嗰到咁HI多COMMENTS都幾肯定人人冇份,永遠落空
真呀.我唔想見到嘈黎嘈去

因為得10隻
火牛要唔要上750w ,預多少少?

定650w都夠做?
650W都夠
asus tuf gaming b660m 同gigabyte aorus elite b660m 有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞