我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
我睇返係今日送 可能落雨耐少少

我叫司機call你
岩岩落左單
唔該哂 悠二
落咗單
但係唔洗即時比錢?
個frd想要全白nzxt h510加nzxt cooler
可以點搞
訂左tuf3080 10g 會差好遠?
唔會
咁樣
但我覺得唔值.特別係個水冷
1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX (行貨)
價錢:$2,520

1 x [8月優惠]ASUS TUF Gaming B660M-Plus WiFi DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,299

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x ASUS Dual GeForce RTX™ 3070 OC Edition 8GB GDDR6 V2 LHR(可單買或砌機)
價錢:$4,399

1 x [8月優惠]FSP Hydro G Pro Series 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$849

1 x NZXT H510 Flow Compact Mid-tower ATX Case - Matte White
價錢:$699

1 x NZXT Kraken X53 RGB 240mm CPU Liquid Cooler - White
價錢:$1,229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $12,624
https://www.faroll.com/customize#Mjk4NiwzNzU1LDM3NzgsNDcxNSw0NzIzLDQ4ODEsNDkwMCw1MjU5LDUyNTk
唔洗,聽日聯絡我客服俾錢就得
多謝你
係唔係一定要22吋MOn

性能好差
有可能
Email寫「稍後我們將會在辦公時間內聯絡您確認訂單的產品,請客人耐心等待我們的通知!」

係我搵佢,定佢會搵我?
我地會confirm訂單.你收到Confirm email就可以聯絡客服俾錢 (特別係消費券)
乜依家啲display card 平咗咁多嘅
不過都俾晒錢
備貨中應該砌緊?
今日過咗數

如果玩埋啲垃圾game 係咪照抄我上一張單就可以
跑online , cs (唔知佢玩1.6 定go ), apex

$6000 筆直
MSI GeForce RTX™ 3080 SUPRIM X 10GB
好似4月中
反正用消費券買

冇咩所謂 依家隻elder ring 都玩咗80個鐘
朋友買
係唔係起我到砌?
今日收到張卡 岩岩先發現隻牛唔夠W 可唔可以用返8月優惠買返隻牛 [8月優惠]配ASUS 3070或以上顯示卡 FSP火牛減$200
上門整100%伏
救機建議自己搬去a shop搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞