我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike

有機會降既.但唔係而家
暫時係,因為呢兩日用電腦大部分時間都係打機,一陣重裝試下得唔得先,唔該晒
出多條List比你參考,呢條List係個人喜好黎(主要係N卡貴,同加多左隻HDD,如果你有舊HDD用返可以唔加),其實就真係唔夠悠二果條List抵玩,不過如果玩埋3A既Game之類呢條List會多少少性能提升。

1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]ASUS TUF GAMING B660M-PLUS DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,199

1 x G.Skill Ripjaws V Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz C16 F4-3200C16D-32GVK
價錢:$820

1 x WD Blue WD40EZAZ 4TB 5400RPM 256MB 3.5
價錢:$750

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 Ti V2 OC 8GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$4,199

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x [8月優惠]MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$399

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,263
https://www.faroll.com/customize#MTA5OSwzNzc4LDM4MjAsNDQxNiw0ODgyLDQ5NjEsNTI1NSw1MjgxLDUzNzQ
年頭喺你度買咗部機
一買返嚟個耳機窿已經虧虧地
但用個耳機頭屌一屌個窿就冇事
所以冇乜嘢 去整又要自己搬部機 廢事煩
但最近越嚟越嚴重
睇套av打個j都要屌個耳機窿屌足5分鐘先揾到個位係contact得好
有無below 1500 ok ga?
唔係好識揀mon
同埋cpu有無問題, 有無代替?

Thanks againnn
好的
想問下訂單220810000238214 呢個星期送唔送到
用tap&go俾錢應該揀邊個option?
有冇得上黎apple pay
悠老闆,想問下張單會幾時送?
悠二 我想問吓嚟緊3080仲會唔會跌
個拖板係咪用左十幾年果d黎
咩Fb搵?你搵悠二開呢個Po果個咪得
選銀行轉帳
落完之後搵我客服就得
今個月應該唔會
見你琴日俾錢.你預返要下星期中前
應該未咁快
你預下星期中前
咁樣會勁d

如果卡真係唔想要a卡.要選giga eagle 3060 ti
1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,599

1 x ASUS PRIME B660M-A WIFI DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,120

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x [8月限量優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT EAGLE 12GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$2,999

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x NZXT H510 Flow Compact Mid-tower ATX Case - Matte Black
價錢:$699

1 x [優惠]Be Quiet! PURE ROCK 2 FX ARGB CPU Air Cooler
價錢:$299

1 x [8月優惠]Gigabyte G24F 24" SS IPS 170Hz 1ms Adaptive-Sync Gaming Monitor
價錢:$1,499

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,343
https://www.faroll.com/customize#Mzc3OCw0MDMzLDQ2NzYsNDcxNCw0ODg0LDQ5MTAsNTI1OSw1MjU5LDUzNzQsNTU4OQ
原來係咁計!
btw,我想問隻滑鼠代理肯入貨未
唔知悠二會唔會做到偏遠地區唔駛收運費呢,我住偏遠地區覺得好慘除左hktvmall之外,乜都$150運費!
你係想買野?
買散件,琴晚7點幾落大雨,司機打嚟問可唔可以落樓下收貨,理由係多貨送,心入面我係理解嘅,但嗰時食緊飯,就話唔方便。佢最後都送咗上嚟,不過拍門就大力咗少少,屋企人嚇咗嚇,希望呢啲位可以再改善
OK.可唔可以俾個訂單編號我

我睇下邊個司機送先
得.我同佢反映下

唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞