我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
介唔介意俾個訂單編號我 我想睇睇咩情況
你試下推張卡個位少少再上螺絲
依家應該多貨送到仆街,個司機11點黎到擺低完d 野簽收完,跑住走心諗夜晚晚仲要送貨真係辛苦
應該個OSD有bug姐

gpu-z應該最準
俾個訂單編號我睇睇
9月我唔知做唔做到喎

或者你同客服講.9月先送俾你咪得
你張單唔使砌.有機會係聽日.我聽日返到去都幫你check check
rgb elite把風扇勁d 不過冇燈

CAPELLIX有燈但冇咁勁
香港冇入
唔該
應該就聽晚.或星期一晚
老細想問吓嚟緊新嗰堆ek nucleus、 thermalright fh AIO係咪全部都冇280,得240/360揀
280始終相容性麻麻地

不過點都會有既

就算ek thermalright冇.asetek新一代代工個班點都會出
有張GTX 1080 Gaming X
32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz C16 for AMD 嘅 ram
同隻WD Blue 2TB HDD
而家想砌返部機唔知仲有冇用
筆直七千唔包mon,主要打機用,夠唔夠做?
可能下年會再換過張卡,定係直接全部用新件仲好?
感謝老細解答
咁我用住依家呢隻等新嘢出
三把sw.就用返而家你呢個得了

你不如機後個把都轉埋sw

可以用幾張都得.你落完單搵客服就得

ssd冇貨了.轉用kc3000 1tb.仲勁少少.
我覺得咁樣乜都夠

你用返先啦.1080都唔係太差
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x ASUS PRIME B660M-A DDR4 Micro-ATX (砌機減$50)
價錢:$999

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$848

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x [8月優惠]MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$399

1 x Thermalright Assassin X AX120 CPU Cooler
價錢:$229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $4,503
https://www.faroll.com/customize#Mjg5MSw0ODg1LDQ5NjEsNTA3MSw1MjU1LDU1MTA
收到貨喇,開心砌機

最快下星期頭至中
俾個訂單編號我睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞