我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike
可以
悠二
可唔可以幫我睇下 ROG STRIX Z390-H GAMING
可以加幾多條M.2 ?

砌左幾年,得一條500GB M.2 以家唔夠用
想加多條 唔知得唔得呢
你好 我想問下
只買一張6700XT eagle送唔送貨?
我可唔可以今日落單 但下星期二/三先送貨?
屋企夜晚無人
可以加多一條

可以同客服夾就得
好想快啲用新機新mon
最近打打下機個畫面會定格跟住黑mon 然後no signal
同埋開機果陣右下角會彈搵唔到顯示卡控制面版 之類既野
係咪多數都係張卡唔得了
係法奧買過張包唔包裝埋 部機係法奧砌未過保養
你好,前日砌左部新機4K 144hz mon, 3080, psu 850w, 但係頭先打機每隔10幾分鐘出現黑屏2-3秒,請問會係咩問題?
6650xt係咪就黎減價 ,唔想換火牛上6700xt
想問下6700xt asus dual幾時有貨
你問下悠二,好似收機車錢$100,拆件$80,裝件$80,硬件錢另計,搞掂再送返比你。其實算係平過出面,又唔洗自己搬
補充返較到最低畫質暫時冇再黑mon
Budget?
你呢個用途.7000幾蚊乜都夠
唔會再有

giga吧
你用緊咩火牛呀
重裝左Display card driver先

同埋係唔係打機先會咁?
搵我客服.佢聽朝會覆你幫你跟進
好快架啦
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX
價錢:$830

1 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$420

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x [8月限量優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT EAGLE 12GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$2,999

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x [8月優惠]MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$399

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,544
https://www.faroll.com/customize#Mzc3OCwzODUzLDQwMzMsNDg5Myw0OTYxLDUyNTUsNTI4MSw1Mzc0
Fsp hyper k series 500w 80 plus white
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞