我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 31 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
13 Like 17 Dislike

星期一俾錢既,幾時可收到呢
唔該悠二,想要超靜同大風,係咪都係推薦silent wing 4 ?
另外想問下洗唔洗用到pro 4 ? 感謝

如果條list無問題我今晚落單了

有聽話扣咗先放入去了,都係唔得

睇唔睇到 你右邊突起左
有條線飛左出黎?
thx 仲想問下zen 4係唔係9月15會上
感該睇錯
你係唔係未插開機線

插咗了,㩒開機嘅時候主機板會閃一下紅燈,但係風扇都係唔轉
你條ram未插實
究竟有幾多個位插唔實
同埋你隔離個front usb3.0 header乜事成個座甩咗既?啲針都彎嗮

俾180蚊叫悠二砌好過啦

重新插咗幾次。。應該有插實
悠二兄 我有個女仔frd想砌部靚機
本身有張3060ti
i5+ 16gb argb ram+ 水冷+ 靚靚白色機箱
佢非常強調想要水冷因為靚
Cpu 供電插實未?
火牛電源線插實火牛未?
應該係我扯出嚟嗰陣整爛咗
個700蚊當學費啦
講低個地址先
唔用usb嘅話應該冇影響?
Asrock呢塊白色成分多啲,不過rgb software垃圾,最好用third party rgb software,一係就ASUS Prime B660M-A,燈控software好小小但係白色成分無咁多

1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]ASRock B660M Steel Legend Micro-ATX
價錢:$1,120

1 x [8月優惠]Thermaltake Toughram RGB (2 X 8GB) DDR4 3200MHZ C16 RGB — White (現貨)
價錢:$520

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$848

1 x MSI MPG A750GF 750W 80 Plus Gold Fully-Modular - White Edition
價錢:$799

1 x [8月優惠]MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - White
價錢:$439

1 x [8月優惠]Valkyrie C240 ARGB IP 240mm CPU Liquid Cooler - White
價錢:$699

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $5,904
https://www.faroll.com/customize#MjgzNiw0OTYxLDUwNzEsNTI1Niw1NTA2LDU1ODAsNTY2Nw
D針無彎無斷可以用到
主要你咁搞法除咗個usb座甩咗唔知仲有無其他地方你整到,隨時整甩咗個capacitor
再插咗一次了 都係唔得
咁搵人睇下咩事!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞