[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
唔趕時間就22 而家全個專二最密 黨轉22A就睇下夾唔夾到時間 夾唔到不如直接全黨
290的車是全將廠最好的

但屯廠求其一條M線都屌打晒290
80X回車太快
非繁小巴客量已經夠出糧入油
最好就轉星期一至六繁時換686每日全日,繁時由986取代,686+986拉去小西灣。
將廠上弦
見大家討論793 討論得咁熱烈 頭先坐74X 忽發奇想如果開線第一日已經喺紅萼樓甚至啟業上橋 突然間要加兜鑽石山會唔會又係嘈到拆天
自從930x 落銅鑼灣之後
灣荃隻衰野一係無車,一係遲開早收,一係假日唔開
其實新巴重開703全日拉去九龍灣,用改經長荔深美入西九咪得,根本唔洗開793。
你要967加停天慈魔生都跳制啦
69X 69M 265M 265B 269B 276 276P 276A
肯定會

當年搵75X兜入去加班就可以
但最好飛既係舊頭
屯轉2分鐘內嚟齊哂258D 61X 259D 62X 排名分先後
真係特登夾過都冇咁準
如果當年3M重組將265M天水圍走線改為跟265B行,但加10架車,以佢對793嘅邏輯,應該會支持咁改,因為雖然兜咗但加咗好多資源
如果69C真全日加十架車但要兜天慈唔知佢又點睇
如果269X真全日加十架車但三湖後兜天耀圈唔知佢又點睇
佢地只鐘意967晨早濕地公園路直出班次
967經嘉湖北,根本omdb
應該會十萬個贊成
兜天慈頂多5分,點夠兜九龍灣耐
最重要係天慈一定有客,九龍灣無
咁兩條M線應該有返錢賺
如果269B天北特真全日加十架車但三湖後兜天慈唔知佢又點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞