[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
唔知而家班威記返工客倒走咗幾多
兩繁一出一入沙市預10-15分鐘
以前下繁12800頂閘入沙市自轉 依家沙市上客後約企20-30人
計下數諗下小瀝源果邊走左幾多客
完全未有消息話開
依家啲車比晒78a
有幻想過,不過嗰度真係幾斜,斜坡或架空太大工程。而且都係經同一個塞車位,居民又未必鍾意。倒不如直接徵用迴旋處兩邊,睇下有冇得搬啲車位同設施。可惜虎豹別墅個位唔係好用到,下面大坑入面再冇總站。
不如喺摩頓台上面起多層平台,或者政府玩法架空個球場。垃圾活動中心搞到冇埋派球場
八重洲地下巴士總站開緊,維園地下停車場仲係得停留喺二十年前構思,前幾年研究冇嘢出。
一句講晒
793正一狗屎垃圾 係咁
想知背面會唔會有寫時間
有冇78a 水廠線都係收車收到仆街啦
一向都係兩組過海線 72 定點30嘅發毛線 係盡量開齊車 以前就搭多半條271盡量執靚個班次
可唔可以唔好嘈咁耐交 3日可以推咁多頁點追 仲要追極都係鬧緊同樣問題冷靜少少啦
63X如果繼續唔爭氣
50其實係打得過
可能隨時吸走部份52X/59X旺角魚
屎無心做就咪撚再做680啦 開26-27一班
頭班0711碌到仆街
正常日子搭0727都ok

不過朝早拉疏少少都得
未有沙中線之前都跌緊客
頭3班仲要開11、19、27 勁難預時間
但河東唔靠沙市 49x客量起碼無一半
59X難咗啲 車海級班次唔係講笑
50轉962X又唔係直達碼頭
有無人試搭左e43 客量點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞