[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
即時67A屯公返寶田
20A級客量
當年796A/S/M/B比九巴做未必搞到咁,至少仲有觀塘道/藍田BBI頂住。
前日搭98C
北河街仲多人上過旺角道
幾時有296E界限街去觀塘尚德
富泰景峰交通係差
但唔係要多條荃葵線
正如33 非繁冇客,33B 行觀塘道都唔見多客
橙公司條797 608都可以巨盒十幾人上落
但個人覺得98E穩定過795X/795P
98S又真係麻麻
咪睇下298C點

首先紅色公司唔係我嘅
你鍾意屌飽佢,關我撚事

我議事論事
紅小都要煲客,已經反映客量係咩水平
講咩都係廢話

如果長途客屈會入九龍灣都照搭
咁直唔直出有咩所謂
觀繞落宏照道非繁都塞,
都未計啟業死亡交叉,你好似唔知?
277A兜祥華聯和墟加雙向分段便可解決
好期待坑口直出三線幾時開線 將軍澳大戰咗咁耐 點都會有一邊跌眼鏡

98E如果好成績都算係預期之內 本身98C西九客唔算少 未計嫌旺角慢趕走咗果啲有機會回流
係既唔爭在經埋啟晴啦
話我三幅被都咁講
老實講我又唔覺屎水有幾積極
以皇后山呢個戰場嚟講
厹密密加78A
屎水條79X就拖長嚟陰啲陰啲咁加
仲要尾車死都唔肯拉後啲
係囉
967收車就我聽唔到我唔知道
265M收車就仆倒去你地口中既精神病院開post叫人一齊監察
269P加班就FF話265M減班找數
而家埋單出黎減左69X你認你柒左未?
成日話人北區屎水關注組,自己咪又係攬住屎水打飛機
30@1搵鬼等
為左果十個八個客要搵架裝百幾個客既巴士兜入去
成件事真係好經濟架姐
976a客量如何?
尋日搭左一程去葵芳方向
全程跟住67m
其實停少幾個站都無咩用

講嚟講去都係繁時客搵全日線兜入去做

好生意啊
係啦
一定係我開分身圍攻你啦
一定唔係你呢幾年辣落啲襯家啦
又話要拎走72A/96成全967又話要抽走天南啲車又話嘉湖北阻住你條69C

Btw 你都係唔好寫咁多信去運輸署喇
人地班TO話你好撚煩
聯合到站班次

兩間巴士公司都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞