[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
乜家下megabox紅小要煲客架?舊時人等車架喎
係咪有人用左過期data做planning
22(M)/608/793有邊條唔係咁
你望下啲人係點去megabox先丫
咪又係揸自己車去
就算要搭shuttle去,出到德福要坐巴士既都會坐返巴士
唔通響零碳等架正常25收埋車45既793咩
係囉
行到出去咪又係要搭返巴士
咁兜條線入去倒走淘大德福客把撚?
做得掂既110就唔會開緊30分班
你都識講唔樂觀
仲要加10車去做
唔攻佢攻邊個
你覺得megabox商機無限嘛
咪同你上堂講下點解老九非繁wfc果一區囉
樓上兩位嘈少陣啦

天北嘈到病院再嘈到落九龍灣
兩位私底下係咪有啲深仇大恨
分別係793孭住全條796c嘅客兜入去賭
所有長途客都要慢咗10分鐘以上
而795x係要兜極不穩定嘅加士居道
班客受唔受係一個謎
接得返原本啲客咪恭喜佢囉

成個pool用車多過93K+95
但796c本身客底仲少過95
條數一睇都知奶晒嘢

不過265M KOL話得
咪得囉
我地唔識嘢啫
其實793都落實預備開爐,咪睇下到時係咪燒曬10部車落去運凳唔使咁快傾到咁火紅火綠呀

佢煩到嘔泡係真

建永久block柒
其實點解793要入九商? 已經有797 795P/X都停九展
我無睇40P係咩事

把口生喺你度,你鍾意講乜我阻唔到
但你好撚煩係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞