[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
何況人地有795P爭在幾時全日
條條大包圍一區不漏你就知道橙汁對於將軍澳咩態度
796P都剩係半全日咋喎795P何得何能全日?
之前話唔會再撥新資源落將南我以為793唔會上,點知都係上馬
坐1340大中開屎 8467@307

過緊大老山上層有34個,算係咁啦
陰間太多人與車
條795X其實我都ok嘅 問題係啲客接唔接受到果個死亡交叉先
呢個時間差唔多
夜後烏溪沙去城隧都要40分鐘
問題就係本身直上繞道 就算ssp 上車都唔太難頂
而家無啦啦要入一入九商坐底10分鐘埋單
795x 又做唔晒成條青山道大埔道 有幾多人會同你硬食?

當日如果793飛埋旺角道行界限街太子道西出入都仲可以理解佢想做咩
但而家比ssp 個班短途雙向分段食住左 旺角見到慢左中伏自然落地底
剩返既所謂亞皆老街大埔道獨市點睇都cover 唔到會流走既客
車就出左 錢又要蝕 仲要冇咩客仔受惠 雙輸

又或者出年屎水就話縮到條793落油塘 咁我就真係拍手呀
其實上得巴士就唔會理個死亡交叉塞唔塞嫁啦
要快既一早落晒地底 油麻地上鐵仲要有位坐唔駛轉車去到調景嶺
搵架車淨做富康尚德調景嶺都唔得
其實我就支持佢改既
不過呢單野真係改完蝕硬都照做 真係睇唔透屎水真係開善堂希望佢唔會玩半年就cut 班收車
九龍灣商貿區咪得兩繁好客 非繁假日拍哂烏蠅
內街真係有客 鳩公司就唔洗將啲線非繁抽返出去行老母道

793九龍灣又無客 全費長途客又倒走哂就好笑
慢10分鐘?
觀塘線30分鐘返到將南喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞