[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
所以咪話走線已經好證明橙汁對於將南咩態度

認真,有797直達康城工業村(指轉車站起步),入到區內又有796x做村村通,條793好應該照抄296c咁直達某個位(當至善街啦),唔得最起碼係頭站,節省路程後點都唔會要加11部車咁誇張。
入九龍灣唔知做乜唔係因為有797
係因為要所有796c嘅客無啦啦屈入九龍灣
但九龍灣絕大部分時間係無客

793同795x真正重疊客源其實好少
西九龍完全兩件事
只有旺角正中心先重疊
但班客搭795x加完價又唔係真係快咗
最低能係美孚 油麻地 九龍灣商貿區點會值加十架車
一加一減埋單無多到客就笑死
衰啲講,呢10部車直接攞去988全日都無咁大獲
結果因為嫌價錢牌唔靚就頹做
最後送埋觀塘畀對家
其實搞轉車站就係唔想區區都有直車去同一個目的地
依家個轉車站開咗都一段時間
796X 796P 796C/796E/793繼續漫遊成個將南
然後明明有797又整多條全日線去九龍灣
完全唔知想點
九龍灣去九龍西係咁吸引厹晨早做咗
但直達置樂厹冇咁既線
新巴拋棄調景嶺唔係第一日既事796p係另一筆混賬

X6C
要經將藍冇必要咁做
當年796P專做康城都叫表現唔差
係都要死入將南兜個大圈唔知做乜
796c根本好少短途客
尤其將軍澳方向

入九龍灣有幾多人受影響
依家796c觀繞上面有幾多客咪幾多客中伏囉
呢班人有幾多人上得返795x?

我都好想知20A半全日客觀理據喺邊
Enlighten me
後面係講E36A
早繁將軍澳方向短途客多
咁全日咩客多?同你講真係晒鳩氣

20A個case
係想同你講凱婷同你心愛嘅屎水係可以一齊跳掣
而唔係乜撚嘢有數據有客觀理據支持
795x係咪可以接返晒796c原本旺角啲客本身就係賭博,其實賭輸都無嘢,班客搭返鐵之嘛

btw客唔客觀唔係你講就係
施主睇穿了
根本有10架車直接開多條線都得
搞796c做乜鳩
康城就算795P唔全日都唔會搭793出旺角
九龍灣除咗早晚繁一個鐘其他時間小巴都叫緊救命
乜鳩規劃嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞