[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
深長荔應該有人返將工既
不過793咁慢就算啦
土瓜灣將工佢都由得人漫遊將南
骯城
因為原有乘客影響好撚大
對將軍澳站/調景嶺人黎講
1)調景嶺-尚德-將南-康城-工業村,變成793+796x各15-20,加埋清半開既795x,理論上聯合到站班次少於10分(唔計搶紅鬼既p)

2)出荔枝角/九灣唔使轉車=797地位再跌

3)旺角北理論上快左,旺角南唔使再行餐懵搵車搭

4)輸家:火車橋以東/ssp慢左,另外太子道東見793都唔知上唔上好。
79730一班
但係舊頭好坐過紅蛋
797等執算啦唔差在打埋793入骯城或者叫人796X轉793算啦
青衣南荃灣特快呢?
青衣南全日尖沙咀車呢?
大西北去青衣路線架架都去長亨長安嗰邊
紅巴個枕偷得太薄成日條頸頂住個框
咁就好心793/795X同埋796X/P執吓位先啦,條條將南都一鳩樣,點樣扎鼓勵人轉車
796S係喺海邊堆新樓入伙已經應該跟而家796P咁行
做埋海濱出地鐵站駁鐵同出觀塘嗰堆

調景嶺飛咗嘅話條線可以食屎,而家嗰4班出得最多魚嘅係彩明個站
796P唔同
上面應該係講緊“當年”cut時之前,而家得4班wfc啦
797海皮特其實行觀塘道都得啦
正線就話疊98姐
直接拉796c入嚟慢遊將南都要考慮下
你仲送多個九龍灣,咁早抖啦
796C比起兩年前真係差咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞