[2022/23 #51]連登巴膠恥笑肥黃開辦返工專線專區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
都話講緊屎水做
呢排見到既907C
通常尾班先有人要企住上跑道
灣荃隻衰嘢喺灣仔上車都控制唔到時間
等足半粒鐘煲夠19個走去行紅隧
入到福來加埋差唔多成個鐘
搭934嘅話食撚埋飯啦
死症 依家放暑假路況好 9月開學後又塞餐死
所以 307系客量回流9月開學後先見真章
想講呢

一直都係屌緊69C上繁兜嘉湖
非繁落埋去冇人會屌

---------------

967係鬧緊佢唔入銅鑼灣
1210大埔上307
1230已經到隧道口
咁勞氣做乜
屎水呢幾年啲改動,新線都柒開
要送客俾0066咪由撚得佢
269P加果班車唔係減265M得黎
你走得未?
再接近啲應該係
265b
-改天耀開,跟輕鐵路軌漫遊全區
-出跑道頭站四小龍,之後先翻美孚原線
-奧運之後沿海庭道拉落去西九龍站,總之要收貴一級,然後set幾個分段叫魚記得落車拍卡回水

269x
-全日,兩邊total加15部車
796C就收緊人9.4
795X就收人11.7
咪睇下有幾多人肯比多2.3去唔洗兜九龍灣

FYI, 0066旺角返將軍澳收緊人10.5

呀係,269P停天慈其實都係多5分架咋
你覺得793合理既以後麻煩欖隧口數車果陣計埋269P入去喇
唔好當睇唔到
係啦
天北咁有潛力但老九on9到開69C特飛天北
講英文唔會令你講既野合理啲
連收車同編定班次都未識分學咩人數車姐?

呀係,你之前屈我奶共呀可?咁你走得未?
唔好以為你去搵劉國勳冇人知啦
就黎要開個獨立po比魔鬼蛋糕巴力戰hater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞