Mirror已經變左商業化既怪物

300 回覆
867 Like 619 Dislike
廢話 呢d野係人都知啦
只係大家都驚得罪朋友唔講出黎
打咁大篇野做咩
咁多年香港娛樂圈d明星都係靠棒出黎架啦
呢廿年男生+女星真係唱得既一隻手數得晒
變成?
原來以前唔係
咁tvb真係垃圾嘅
本來就係商業化產物 無話邊個比邊個清高
唔鐘意咪聽地下歌手 band
講到乜都係PR, 班PR咁勁點解中共唔請佢地幫手?
怪物中二病上腦
我真係被屈做鏡迷n次
驚得罪朋友唔講呢個就係問題,
令佢變左癌細胞咁停唔到.

到出左咁大件事間公司先知有問題,
但都已經無用, 公司亦都無辦法去控制.
今次哩舊鏡同哩間人血公司已經清清楚楚地話比大家聽,大家係唔洗有料,只要有錢推同包裝,同埋請隊pr 就可以造到星大家都唔洗指意香港之後係樂壇有啲咩人才會出現
香港話自己係國際大都會 但軟文化實力係差撚到令人發笑既地步,可悲。
係喎, 差d 唔記得有呢個肉棒堂
你唔支持本土
我地鍾意鏡唔係因為佢黃
姜濤社運前已經好多人識
由全民造星已經好鍾意佢地睇住佢地成長

香港人其實柒左真係唔撚會認
已經變咗
不嬲都係啦
將Mirror同本土捆綁, 呢個好反智.
當香港本土價值無曬, 佢地公司仲要佢地歌舞昇平,粉飾太平, 咁同向新香港妥協無分別.

最危險係Mirror變左空殼公司, 中共好容易透過唔同公司用錢用商業手法借佢地控制社會.

唔想見到Mirror 變左新香港代言人.
姜係年頭叱咤拎獎果陣 落台跳舞 飲醉酒咁。。唔知jm9..

真係勁?
下, 呢個咩事?
係你哋鐘意留意mirror嘅一舉一動,無留意其他人

講得好
有才華,唱功實力派歌手都唔係冇出過
符嘉浚紅得一首歌就收左皮
小肥都係紅多一陣
側田最紅嗰陣日日被狗仔追住個禿頭嚟拍

Mirror呢啲大堆頭組合
其實咪同以前cookies差唔多
消費完佢地啲青春同新鮮度自然會收皮架啦
到時咪開隊horror或者terror補上囉
其實都唔係啲咩新奇野嚟
啲連登小朋友喺度大驚小怪
佢否認咗比錢mirror住酒店,今次主要幫dancers唔係mirror

因為佢一直好關心班dancers

我以為自己審美觀有問題
同埋點解mirror 要代表香港樂壇 跳唱皆差,影鳩衰晒香港音樂
lm
但啲人又受落
睇吓幾多人為咗佢哋買M記餐
最近之前肺炎話唔俾出街,都大把人都搶嘢
樓下惠康已經冇晒啲即食麵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞