Mirror已經變左商業化既怪物

300 回覆
867 Like 619 Dislike
總之啲錢一定係viu出啦
嗰啲一定係viu請返嚟嘅臨記
tvb搵人扮姜嗰次直頭係大助攻啦
班中佬中女粉已經話影圈要改朝換代
好大口氣
你講哩樣佢咪spin 去你唔支持本土文化,又話自己唔係因為黃先鍾意
mc 冇mirror 被屈黃個條政治水食,又冇咁間紅底公司撐腰呢
事實係viu 粉鏡粉愈弱智愈撐
係度講好啦
係fb 真人講 好大獲架
真心想知話2019年8,9月期間突然做神除咗popo 查姜濤之外,仲有啲乜嘢新聞令人哋覺得佢哋係神?
認真當時我自己都唔知有Mirror呢隊野
淨係知道有姜濤呢條友
突然間爆紅同多人應該係21年叱咤
只少我身邊好多friend都係睇完叱咤先留意Mirror
咪係囉
成日都見到話2019年社運嗰陣突然間就捧紅隊男子組合個時間線根本就唔啱
2019同2020年都冇乜人睇娛樂
就算花姐error遊嗰啲
好多都係睇完上年嘅自肥先睇返
先發現原來Miss咗套咁正嘅綜藝
你都認同佢哋得個殼

收啦,我地鍾意mirror 唔係因為佢黃!
仲要唔係靚仔
2019年個個唔娛樂?
林二汶首最後的信仰點黎呀
點解紅咪因為要打CCTVB 咪撐VIUTV囉
點知家下咪柒撚到仆街囉
咩河南加油 咩立法會投票 咩谷針SHOW
紅左之後中立唔出聲就無事

睇viu根本唔係因為佢係黃
https://lih.kg/2632595

Mirror唔係黃藍政客,係本土文化人,唔駛用政客既標準去批判佢地
https://lih.kg/2541601

明明係班藍店跪低搵形象偏黃既藝人做宣傳
https://lih.kg/2543670
算啦,班人只會叫你積口德。太可怕
依12人真係好煩D飲品廣告好多佢哋身影
睇到好煩
我識親啲Twins Fans無盲撐過Twins唱歌已經夠好、努力緊、會進步喎,個個都暗地裡會笑吓Twins
相反班鏡粉呢?連登定Facebook一有人講吓鏡唱得差、跳得差,就成班喪屍衝撚晒出嚟屌鳩返人轉頭,又話出道幾年想點?唔使俾時間進步之類
咁鏡份好似人多過twins粉, 係惡d
電影因為mirror存在而變質?
未有mirror香港電影都青黃不接 觀眾對老面孔都厭
你係街問下人近期睇咩電影 10個有9個都係top gun marvel
有鏡份d電影咪家有囍事個類爛片 有冇鏡係入面都係咁

最撚離譜係樓主仲講乜好作品要兩三年 拍咩電影拍咁撚耐
變左? 一街都廣告果陣已經係啦屌
係, 一出黎就已經係咁, 只不過宜家愈黎愈嚴重.

間公司做錯野, 係可以搵12人出黎擋, 恃住佢地鏡粉多, 一定保護偶像唔會鬧.

咁點進步, 阿mo單野宜家間公司已經開始洗底.
唔係變咗,係一直都係,希望佢地有人性,等呀mo復原,至少3-5年後再復出
Twins 比人話唱歌差,FANS會屈人係金牌PR打手??

鏡狗一定香港樂壇最撚賤既一班人
由一開始地底泥就收皮,到屎忽撞棍比人屈黃,講埋啲革命係身體本錢碌左上去其實完全冇問題最緊要識消費政治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞