Mirror已經變左商業化既怪物

300 回覆
867 Like 619 Dislike

仲喺度話人冇實力咩走音跳舞唔齊
你估仲80年代梅艷芳張國榮?
u old?
邊個話男團一定要靠唱跳實力
包裝得好形象做得好商業上面嘅成功咁樣唔係實力?
可以霸得曬成個廣告市場其他歌手都做唔到咁樣都唔當係實力?
pr大哂? 根本係謬論
做得歌手做得明星有邊個唔係需要pr?
同埋如果你係嗰啲懶係有獨立諗法鍾意孤芳自賞嘅毒撚嘅話
咁你仲有serrini/王菀之/AGA 嗰堆可以揀
咁咪各有各睇唔明有啲咩好嘈
係小眾㗎啦,不過連登都係小眾㗎啦
你哋班撚樣咪又係照用,有咩所謂
鏡粉d like真係易呃
韓團回歸 solo都冇佢地咁撚心大
樓主呢啲先叫有logic
唔係某啲反鏡盲屌,
係又屌,唔係又屌

利申: not 鏡粉
全撚部明星都係商業化既產物啦

最on9係將政治投射落去者
佢哋話戒連登嗰陣,我不知幾開心
戒啦戒啦,智障走晒仲好
帶埋班pr走仲perfect
成班歌唔識唱
舞唔識跳
剩係識賣廣告

反正有鏡粉賣單
twins都好聽過呢班友好多啦
拎舊屎包裝再呃下d 師奶就得
我真係笑到仆街
讚兒登假音好聽 你唔讚好過讚

今時今日個娛樂圈唔知搞咩,捧到佢地上天花板,係咪因為冇人敢得罪小小超?
啲娛樂記者應該好似以前追住Edison咁咬住班鏡唔放先正常架嘛依家啲訪問勁客氣

一句講晒,佢地啲PR真係好有料
林家謙點解要拍茶廣告?
咪多得你地呢啲俾8蚊買首歌都嫌貴,同人夾spotify月費就以為自己好支持香港樂壇實力派歌手既人囉
多得on9 fans
佢似9up

電訊盈科公布截至2021年12月底止全年業績,持續經營業務收益386.54億元,按年升7.4%。計入分拆出售數據中心業務的增益及終止綜合入賬盈大地產(00432)的影響後,全年扭虧為盈,錄得純利10.39億元

賣完數據中心( 5x億)先賺10億點樣Mirror幫電盈賺左10億
twins粉有自知之明
未聽過佢哋會周圍撩交嗌
Viu必須永遠消失
twins走音,啲人唔會鳩讚
黎明走音,比人講咗好多年

啲鏡唔走音先係奇蹟

鏡粉日日吹奏
嗰啲咩唱得好好,好有特色,用作品說話,真係好over。明明啲live好難聽
黃果啲走撚晒啦 留低果啲藍絲小粉紅唔會理
要娛樂至死
係, 個個訪問驚得罪Mirror.
但無計, 鏡粉太多, 根本無左俾意見既空間.

陶傑一個虛火論, 成班圍攻. 搞到陶傑最尾要左兜右兜, 解釋完再解釋.
我覺得佢哋自己都知,所以先一齊表演
佢哋12個咪又係要聽公司枝笛,fans幫佢哋搞嗰d宣傳佢哋又控制唔到
倒不如自抽,之前好似有嗰用下弦嚟介紹自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞