數碼暴龍 絕境求生#3

585 回覆
17 Like 9 Dislike
佢地中途轉過developer
我估(真係鳩估)呢樣影響左個戰棋部分好多
其實佢AVG部分都做得唔好
前面一開頭就懶有解迷咁可以搵道具去解
之後就無啦,基本上你跑曬有紅感歎號既npc就推進到劇情,最大既解迷只係第5章既低能野

配角們開頭都有進化成熟期既主線劇情,比較有張力
但後面處理上完全究極既手法真係睇得出係趕工做出黎

仲有啲角色既背景故事,作為AVG,竟然係放係人物介紹入面要人自己地睇,而唔係作為劇情既一部分用AVG表現出黎,呢點都見到佢趕工既問題

仲有成隻game既系統都係抄返黎,得劇情體現到digimon元素,其他全部都係人地既野
AVG,戰棋,育成,樣樣都有其他IP既影子
而且隨便一個IP都做得好過佢

呢隻求生我唔會話垃圾game,作為digimon game都有佢可取之處,但拎走埋果少少digimon元素既話,呢隻就真係一隻垃圾game
貫穿技真係差太遠,但都唔夠nds又進又退屈999能力值
已經攞咗白金獎杯,
有咩唔明可以隨便問
TE結局描寫好撚短, 要玩家將三線結局腦補返上去?
TE=嗰兩條友唔死+進奧米加變咗進四聖獸嘅紅線
想問綠線係咪良唔駛死?
我想玩綠線
佢跌咗橋個到好感度31
係咪已經自動入左真路線?
無得揀佢死唔死?
玩晒4個結局 同地睇晒三個故仔 應該已經知晒所有真相
好鐘意玩呢類黑暗風,如果pokemon都有呢d game 就好
pkmon寫呢D唔怕比家長寫信告gamefreak? 係dgmon先搞小眾野
有幾正?
基本上呢啲劇情你放乜ip入去都得
個post沉得好快
我爆左第一次已經冇動力再打
激情線先係真end
上網睇算
魔法少女都可以食人頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞