數碼暴龍 絕境求生#3

585 回覆
17 Like 9 Dislike
過完紅線就賣撚左驚踩都正常嘅
連登仔一早叫你咪撚玩紅線
咁佢果3個選擇又真係幾易踩錯紅線
就算冇踩錯都會被戰暴廚修正返去紅線
最失敗係將進化綁定劇情, 又唔係有CG要指定果隻獸唔明點解咁做
唔係咁點迫你玩齊3條線啲線索都係分左3色
一3色線個故事係好唔完整玩完會想講粗口
但true end 完整返好多,雖然都係大路野叫不過不失囉
timeline上就應該有bug
咁先迫唔到人玩3條線囉, 而係大部分紅線賣驚最多加埋真線
如果佢做到3色各自都有一個獨立嘅完整故事,到最後true end再由一個宏觀角度講曬成個故事咁就完美
依家幾條線都係一忽一忽咁,好易玩完一條線就棄
佢而家有D似FSN咁但精華係true end度, 變左屌住玩齊三線
玩完saber算賣GAME唔玩紅A線同櫻線
爆完紅線,終於開始得真END
啱啱玩完調和線結局,有樣野唔明

除此之後覺得都ok,如無意外會玩埋另外兩條線同真結局,不過本來以為可以直接跳番第8章揀save,但咁做就會冇咗繼承的進度同圖鑑d怪,睇黎要玩哂4條線又要繼承番進度只能由頭lopp 4次
我想問下就黎玩完紅線,玩完點好 繼續玩2調目全黃咁?
每轉一my場境就全地圖重覆行一次是常識吧
二週目分支前冇咁好心機鳥,只想補窿
繼續就會有返晒啲野 除左角色好感度
我呢個舉動都嚴重體會到load地圖既痛苦
終於第4週
準備白金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞