數碼暴龍 絕境求生#3

585 回覆
17 Like 9 Dislike
exactly,都唔明d人成日拎pkm同digimon兩樣完全唔同的野黎比做乜q,仲要吹奏到老任出隻垃圾鑽珍重制係照顧唔同玩家黎幫老任洗地
要咁比計我話Rockstar 就最勁啦,10年前出隻gta5都依家依然吊打絕大部份game,6代都唔使出淨係更新下online 已經賺到笑
同年代IP除左Pokemon仲有乜係未死
但係比來冇意思,都已經係既定事實,仲要發展左十幾二十幾年,你話仲係開頭果1,2年都仲有得傾,可以點追、應該點發展贏到對方
而家pokemon發展到咁既地步,仲拎來做比較有咩意思?
即係30年前你同個鄰居一齊出世,今日佢就搵30萬一個月,你就2萬一個月,跟手老母就每次傾你既人生發展將來打算,都拎個30萬既同你去比較,有意思咩
我答你,遊戲王
然後跟手就會有人拎點解遊戲王同dtcg比,話點解同樣係卡game但dtcg就垃圾過遊戲王咁多
師兄心水清,仲要兩邊老豆老母都唔同,一邊當個仔係寶咩金錢,時間,心血都擺哂落去重點培養。

另一邊就掉低個仔女天生天養,反正仔女(ip)大把,間唔中塞d錢俾佢養下唔死就算

然後某一日個仔女考試嘗試用新方法然後考出黎不似預期,d 親戚就話點解隔離考試考得差極都有90分,而你就考極都係唔合格一樣
唔講劇情 值唔值得買?
鍾意捉野生 + 升LV進化 既GAME
唔值等特價 / 番去玩網偵
明白 謝謝
唔值,呢隻重點,最精彩同雖一優點就係劇情,唔睇劇情基本唔使買
我都鍾意文字GAME
之前隻方根書簡我都好鍾意

不過有捉怪+升LV就更好
原來可以咁謝謝ching

其實本身想刷加布獸,跟住竟然見到黃金獅就心動

想問下我而家第9章遊樂園其實仲刷唔刷到加布
好似有 不過其實石獅都上到獸人加魯魯
總之唔吹奏隻驚就係PKM打手
唔係DIGIMON真FANS
心水清
又關呢隻game乜野事,講過幾百次我冇睇過shinn 評數碼條片,佢評好定壞都唔關我事。

但佢之前不斷吹奏緊pkm就係不爭的事實,你睇番佢之前話人老屎忽唔接受新野條片就知。

利申,我本身都係pkm的死忠,基本代代就連鐵拳,隨樂拍我都有買,你亦都見我成日係pkm玩具同手遊pkm master post留言,我敢話我對pkm的愛絕對大過digimon,但我就唔會明明事實老任出垃圾都仲要因為係fans而特登吹奏
咁gta 5勁係事實喎
講事實又叫吹奏?
係,所以pokemon 幾時先有gta級數
單論劇情同人物塑造
我唔覺得絕地可以同網偵比
呢頭話唔應該啲嘢撈埋比
digimon唔應該同pokemon比
轉頭又問pokemon 幾時先有gta 級數

而家我可以問digimon幾時先有pokemon級數嘛
可以捉怪
但捉既方式好無聊同煩
其實我都覺,不過如果走過隔黎p5咁講應該已經比人屌死左
師兄係咪唔知咩叫類比反語

咪因為就係因為你成日係個post度搵pkm同digimon 呢兩樣完全唔同的野比,所以我先特登拎gta黎同pkm比黎反證無論係digimon同pkm定係pkm同gta都好,兩者跟本就冇可比性

講真如果你齋講今次隻digimon game/萬代有咩唔好,我冇所謂,因為萬代唔重視ip同隻game 只係小眾向,做得差都係事實

但你就乜都要拉埋pkm黎講,仲成日話點解pkm都做到但digimon就做唔到。咁我夠可以話點解gta做到而pkm做唔到啦,根本兩者所有野都唔同,比黎完全係冇意義
快速追完post想入手其實係咪接受到文字冒險,又鐘意Digimon就值得買?
睇你有幾鐘意囉
好似班動畫撚進唔到暴龍獸就要重玩既話可以慳番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞