數碼暴龍 絕境求生#3

585 回覆
17 Like 9 Dislike
優點:
黑暗劇情 數碼暴龍第一次走黑暗系
劇情唔錯 鐘意劇情可買

缺點:
得百幾隻獸
如果你一心諗住玩育成/戰棋建議唔好買

進暴龍獸選擇要偏道義
Menu 親密度個頁有得睇
拎特典要係menu 按三角/X
自由怪進左化冇得退
主角群戰鬥中隨時有得進/退

劇透記得四重加密
等我遲啲二周目試下先

留名

反派描寫又唔夠,幾乎係冇
所以我都唔知個劇本好係邊
已經懶得諗個好啲嘅稱號/名比個大boss
上個po點解有巴打想基爾獸退返化
我以為好似主角咁有得進有得退
自由獸冇得退,頭po有講特典都有講
進之前都有講唔退仲好啦 唔洗keep住晒sp
冇睇任何攻略爆左一週目,唔明d人話佢劇本優秀係邊,不停拖戲,玩到係咁訓著,應該係最失敗既暗黑題材,打住數碼暴龍個名已經唔會有任何驚嚇位,但佢連胃痛位都冇,仲要反智到迫你每次自由行動時都遂張圖重新scan過,戰鬥0戰略性,後期直接3倍速auto過晒算數

新Post留名
冇睇任何攻略爆左一週目,唔明d人話佢劇本優秀係邊,不停拖戲,玩到係咁訓著,應該係最失敗既暗黑題材,打住數碼暴龍個名已經唔會有任何驚嚇位,但佢連胃痛位都冇,仲要反智到迫你每次自由行動時都遂張圖重新scan過,戰鬥0戰略性,後期直接3倍速auto過晒算數

你san值正常睇Dsan值0既人做既野實on9架喎
自由行動限次數真係好唔鐘意
完一周目首歌好好聽
好似天空之城d friend
2周目地牢
馬麻唔見左
圖:
佢只係一個普通中學生
想問二周目係要衝馬麻定係正常玩另外兩條線就得
佢地成班都係中學生,明既

但我相信對digimon有愛,會玩呢隻game既人大部份都係細個睇digimon大,講緊都起碼廿幾三十歲人,出個咁既劇本真係會令人睇到嘔血
呢team人對DM既愛不嬲公認痴線級
剩係以前唔知邊度D SNS對話都唔係個個答得岩
隻隻都同你勁好心機整D數碼文字又真係譯得番日文(反而重啟出親都錯
recode 同 next order又借D係npc對話度攝設定
你估好似班動畫撚進錯巨龍大角獸就要重玩叫有愛
諗起偵探d問答痴撚線 唔查答唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞