數碼暴龍 絕境求生#3

585 回覆
17 Like 9 Dislike
姊弟好似係加業值定唔知俾道具
果關業值亞古獸都有
同姊弟講嘢就唔夠行動點數收唔到哥瑪獸
冇㩒入去係咪又係個乜野shinn,自從佢係pkm個邊轉咗型做官方專業打手已經冇睇佢d片,為咗迎合官方乜鳩都亂吹奏,數碼反而睇澳門個leo直播仲有趣
Leo真係幾好
有果句講果句
係啦
條友成日懶係獨醒咁 真係頂唔撚順...
可惜既係市場就係要呢啲
有冇channel全名
LS遊戲工作室
佢啲live勁多人課金
記得有日唔知點解啲觀眾鬥課
有個$2500hkd
琴晚玩完,same feeling
今晚黃線
佢有年生日好似破左紀錄,類似係全亞洲單日sc最高
去到七八章都仲有
好多GAY佬金主架佢個台
同毒撚課金比V一樣, 佢唔洗套V皮就搵到食都係本事來
淨係記得講seed 佢成日比人一點點指正 但佢係當睇唔到加死撐
佢digimon死忠
連隻垃圾錶都有讚冇彈
01reboot 開頭勁撐講到點得點得引咗一班人睇
而家反而俾人話佢pokemon打手
咁今次人哋有冇鬧錯先?
佢話digimon成日一個系列例如網絡偵探攪得好哋哋
等4年斬掉重練
俾啲咁嘅嘢出黎
又下下啲game企劃同電視0關係
唔玩死個ip先奇啦
係你班戇鳩bandai俾屎你哋食只要加digimon呢隻字就食得落
辣殺錶而家根本一錶可以玩晒笨大全部IP咁制, 連暴龍機都唔算
出係dgmon先只係dgmon死忠係咁多IP中最水魚最肯課金包冇蝕
等我玩埋黃線同true end再去睇白頭佬講乜
要返工冇紅線賣驚撚同財自連登仔推得咁快
其實白頭佬9UP下好過冇人講, 咪當佢每段片係開個PO討論DGMON
巴打真係心水清
開頭就賣哂廣告乜養digimon 打鬥
最後隻錶連spy x family都出埋

講返隻game
1. 啲fans買呢隻game又話好dark好正
上網youtube睇哂啲劇情老土到不得了
二週目阿修打完隻黑打耳獸
轉頭俾人打一拳就醒哂變返做好人改過自身
咁嘅劇情都收貨?
而且怪自己隻寵呢啲02 蟲蟲獸已經係啦
翻炒一次加少少暴力就話好創新就睇得出啲digimon 粉幾低賤
2. 睇30分鐘powerpoint咁嘅片先打5至10分鐘
育成要素0
根本手機小說game素質
真係馬娘都整得好過佢
3. 明顯有個劇本想試又唔想俾錢出動畫
就攪隻PowerPoint game俾班digimon粉食順手昆下水
人哋pokemon就相反唔同類劇本就額外整youtube片
仲要啲畫勁高質,俾返啲fans免費睇
呢排手機講育成就個個youtuber講馬娘
console就個個一係講xenoblade 3一係11月新一代pokemon
隻digimon已經少人提
提到一係播劇情片
一係屌鳩
原來係呢個

四百幾蚊玩咗10日就正式收得皮
點解我見好多放上youtube果啲都係真結局或者紅線
另外兩條線唔係好覺有
太一廚: 進唔到戰暴玩嚟把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞