數碼暴龍 絕境求生#3

585 回覆
17 Like 9 Dislike
條友中過啲手機GAME伏老羞成怒
反轉豬肚就係屎
POINT 就講曬,呢啲人講唔服架啦...算啦
我有朋友嘅COMMENT就係話似方根書簡咁鳩
咁岩我
唔係die hard fans先係fans,宜家呢隻野等4年咁既質素就係垃圾
點止手機,成個ip出親嘅嘢9成都伏
呢樣隔離post大把人同意
不過你呢啲盲粉乜都放得入口當然冇問題
遲下出h game 幫太一含撚你都會話個團隊有新嘗試要支持去含埋一份
咁又唔好咁講
唔講最舊d game 其實nds隻sun/moon都幾好玩
呢隻做全AVG咪少d人屌

扮有戰略育成部份嚟昆人買
avg部份又無遊戲性 槍彈三分一都無
仲有咁多死忠唔畀人屌佢老母 真心出奇
巴打都係你講得啱
同佢理性討論digimon 同 pokemon 冇可比性,結果講唔夠兩句又人身攻擊又屈人係死忠又話含撚又剩,講埋哂的野全部係反駁金字塔最下面個兩層,對住呢d 人真係唔使再討論落去,哦一句就ok了
日本ac係咪有code都拎唔到基爾獸?
sun moon好玩,但再之後個兩作無英文版,等平民翻譯應該又要等十年
成熟進化石板點先拎到
之前跟劇情拎過一塊之後就冇
依家第6章
邊隻高機率d
Thx
bandai個style未就係好玩就唔再出
偵探我都覺好玩出兩隻就冇
唔好提鎗彈喇
樓上兩條友又會話冇可比性
又會話你用同類型遊戲之中最top嘅去同digimon比唔公平

我都想問呢兩年入面大家數得出幾多隻好玩既Bandai 自家遊戲
Elden Ring
所以未話,bandai肯花資源攪有心攪時可以好正常
唔知樓上兩條友死都話bandai冇資源
同啲viutv 粉話viutv冇資源一樣
明明楷楷屌女送別墅都一嘢一億
拿,各位鍾意物語(即係偵探)系列個隻玩法的玩家,可以期待一下黎緊bandai下隻數碼暴龍真,人地羽生和正(即係同偵探,生存一樣的制作人)一早係Digimon Con個訪談就講咗生存之後制作的就係物語新系列,主題係奧林匹斯十二神,唔好乜資料搜集都冇話點解偵探(物語)個系列出完兩集就唔再整落去
https://www.ygyxc.com/detail/46274

當然我個人就冇乜期待,畢竟bandai的遊戲一向係冇期望就冇失望,由其係數碼暴龍呢d粉絲向小眾野,都係啱玩就買唔啱就棄,唔好一陣買完唔啱心水就係度破哂防嘈點解同pokemon 差咁遠
可惜9成9既game 佢地都真係唔放資源
睇下機戰
玩完og系列
2000年代大把fans想佢將龍虎王同dgs嗰堆故事續寫落去再出新作
但就20年黎都冇再攪落去
FromSoftware整喎...
笨大發行咋...
咁就算digimon survive都係HYDE, Inc整,笨大發行
但係發行既通常俾唔少資源落去
elden ring 佢俾幾多俾FS就唔知啦
但係見賣得好笨大有出黎9 up幾句重話想expand 個IP,都估佢應該投資左唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞