2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

開名喇
下世不再屌u記
dse雞好難揾工,無經驗唔請

炒散
下世不再屌u記

呢類公司好撚on9
Rule多,經理又on9,又要記勁多野
份飲食pt返左十幾日,依家搵到另一份近屋企又人工唔差既pt請我,聽日同飲食果邊個經理話做埋下星期唔做會唔會閪我面
份飲食pt返左十幾日,依家搵到另一份近屋企又人工唔差既pt請我,聽日同飲食果邊個經理話做埋下星期唔做會唔會閪我面

驚閪咩pt之嘛

當年第一份pt返左五日就quit 同你原因一樣
有冇炒散請人?
想返炒散既巴打留TG

想返 TG: eric6572

chung265

Kbryant24
開定新post先啦
耐咗冇乜人會入/見到
我想翻炒散 tg:seungwan98

開名喇

聽日in shopping mall helper
我估類似reception 位
想問著老西會唔會over dressing?

唔係見office/特別工作我覺得smart casual都ok

唔係見office/特別工作我覺得smart casual都ok

唔該巴打
因為見平時啲reception姐姐都著得好四正 所以唔知點好

唔該巴打
因為見平時啲reception姐姐都著得好四正 所以唔知點好

絲打in A字頭間中介?
想返炒散既巴打留TG

chung265

Kbryant24

osseven

唔該巴打

絲打in A字頭間中介?

唔係 A字頭一年前in過
sem中唔得閒就係咁打嚟
依家得閒又唔搵我
想返炒散既巴打留TG

chung265

Kbryant24

osseven

longL0613
想返炒散既巴打留TG

chung265

Kbryant24

@Lshow
今日病左 有無人可以頂我返一日書展 60per hour 係叫人登記做會員有禮物送(好hea) 今日5:30-11:30pm
想返炒散既巴打留TG

chung265

Kbryant24

@Lshow

Yuto810
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞