2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有咩工啱dse雞做
岩岩in左海馬 即請

海馬公園呀ching 又係50蚊

係咪walk in?有冇話要電話預約先

係walk in RAO位唔再請人 見sales

我都in左 不過係PST
利申 已請
岩岩in左海馬 即請

我都in左 不過係PTS利申 已請
有冇巴絲做過pizza express
特別係有冇人知觀塘個間入面係點

做過太古果間一日,我做廚房
其實幾好做,不過果陣有份荀工所以辭

做咗個零禮拜,都係廚房,五十幾蚊個鐘,都算易做,肯學就無問題

但好似間間都係請南亞人多,我做緊個間分店華人直頭係少數族裔,得幾個

講英文就唔係問題,有時佢哋啲英文聽撚死人咁解
有冇巴絲做過pizza express
特別係有冇人知觀塘個間入面係點

做過太古果間一日,我做廚房
其實幾好做,不過果陣有份荀工所以辭

做咗個零禮拜,都係廚房,五十幾蚊個鐘,都算易做,肯學就無問題

但好似間間都係請南亞人多,我做緊個間分店華人直頭係少數族裔,得幾個

講英文就唔係問題,有時佢哋啲英文聽撚死人咁解

仲有,唔使驚熱,open kitchen
朋友返太古集團pt
返多過160小時有1200蚊獎金

係咪總之佢旗下D PT都係咁
唔錯Wor

應該就係 好似暑假先係咁

apply左 冇電話

尋日in左票務 覺得自己in得唔係幾好 應該冇offer 點算

尋日in左票務 覺得自己in得唔係幾好 應該冇offer 點算

應該未出姐 票務好似好少即場出offer
仲未搵到工
我諗都係做下散工搬下野算

我今日係第三日training咋 聽個主任講,而家係太多人in,主要都係睇in個陣你剔左可以返工既日數黎決定請唔請

利申:我都等左成一個月先收到通知

fb gp好多都信得過
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD

Telegram我啦

我記得你話in完第二日就有call 而家好灰

我今日係第三日training咋 聽個主任講,而家係太多人in,主要都係睇in個陣你剔左可以返工既日數黎決定請唔請

利申:我都等左成一個月先收到通知

我剔左好多日架
一個月咁耐 佢話一星期冇通知就即係冇....
準備又到星期五,星期六日無電話,大家加油
有無人介紹工黎返下啊
有海狗offer了
有無人介紹工黎返下啊

追po啦
有海狗offer了

認真 星期5去見68 FT
我係男 TRYTRY
我係男 TRYTRY

我係男 TRYTRY

有點後悔以前做廿幾份SALES工 份份做唔長 少少唔岩就走人
做得最長個行先2年 而家仲要吉左一年無返工 見上面話68易請仔
唔理咁多 快D脫離空白期 反正聽日招聘日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞