2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想問下各位有冇返過呢間野[Faro Recruitment] 嘅JOBS?
我就報左佢個手機APPS推廣員,但覺得有伏
佢要人返Training我明,但要比錢,每個鐘50蚊堂費,要上3個鐘
咁樣係咪正常?因為未返工先比錢似伏

好撚伏 正常返training都有錢收

佢話上完有得退返,但唔知信唔信佢好
想問下各位有冇返過呢間野[Faro Recruitment] 嘅JOBS?
佢要人返Training我明,但要比錢,每個鐘50蚊堂費,要上3個鐘

好撚伏 正常返training都有錢收

佢話上完有得退返,但唔知信唔信佢好

比我就繼續搵pt

On9 training係計鐘有人工 你仲要俾返錢轉頭
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏

Apply左,打左黎約Interview,無聽到
但睇番乜資料都無
諗緊聽日打唔打番去好

我見佢好似都有同過勞工處合作 應該無事掛
上到去唔對路就閃啦
聽日見工話要帶academic certificates即係咩?中學畢業證書?DSE成績單?
利申:asso仔year 1

升yr1既話帶dse成績單
升yr2既話帶transcript,dse成績單(備用)
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏

想番圖書館

返過 扮8個中工

係邊揾

想知

咩係雙工
其實女仔最著數 6IXTY 8IGHT又請人 手作之店又請人

68做過 一有減價就開ot執死人 不過冇做喇而家😭我想揾份pt做
其實女仔最著數 6IXTY 8IGHT又請人 手作之店又請人

68做過 一有減價就開ot執死人 不過冇做喇而家😭我想揾份pt做

識男仔做緊68,佢地要男仔執倉又會企樓面,佢地68不知幾想要男丁
做緊馬拉松pt 差唔多成年
9月開學都唔做啦

邊間,請人?

識男仔做緊68,佢地要男仔執倉又會企樓面,佢地68不知幾想要男丁

唔好忘記仲有fitting rm,有啲客試好多件最尾又唔撚買

68有男職員架咩

apply左 冇電話

唔好忘記仲有fitting rm,有啲客試好多件最尾又唔撚買

係咪Walk in就得?冇暑期工揾我
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏

好在冇去interview 打黎果陣話我本身apply文員但係迫住要我見promoter 都覺伏味濃
仲未有工返 黎緊升yr3

apply左 冇電話

想番圖書館

返過 扮8個中工

係邊揾

想知

咩係雙工

星期1,IN LA

一樣阿巴打
有冇巴打知ua pt好唔好做?

一樣阿巴打

升year3 今日終於搵到

一樣阿巴打

升year3 今日終於搵到

巴打返咩

我都有報呢份但係冇回音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞