2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
認真 星期5去見68 FT
我係男 TRYTRY

有點後悔以前做廿幾份SALES工 份份做唔長 少少唔岩就走人
做得最長個行先2年 而家仲要吉左一年無返工 見上面話68易請仔
唔理咁多 快D脫離空白期 反正聽日招聘日

我係男 TRYTRY

68真係會請男仔?
之前行過冇見到有男職員
有書展番了

我都有 不過得4日

係walk in RAO位唔再請人 見sales

我都in左 不過係PTS利申 已請

尋日in左票務 覺得自己in得唔係幾好 應該冇offer 點算

應該未出姐 票務好似好少即場出offer

我今日係第三日training咋 聽個主任講,而家係太多人in,主要都係睇in個陣你剔左可以返工既日數黎決定請唔請

利申:我都等左成一個月先收到通知

我剔左好多日架
一個月咁耐 佢話一星期冇通知就即係冇....

我6月14號見既,佢話2個星期內會通知叫返工。過左2個星期冇消息我搵左份飲食,返左第一日,海馬就打黎叫我返工,咁我就即刻辭左份飲食。

利申:本身諗住飲食海馬2邊返,份飲食既經理太on9,所以即走,連返左一日既糧都唔撚拎

係walk in RAO位唔再請人 見sales

我都in左 不過係PTS利申 已請

尋日in左票務 覺得自己in得唔係幾好 應該冇offer 點算

我今日係第三日training咋 聽個主任講,而家係太多人in,主要都係睇in個陣你剔左可以返工既日數黎決定請唔請

我剔左好多日架

我6月14號見既,佢話2個星期內會通知叫返工。過左2個星期冇消息我搵左份飲食,返左第一日,海馬就打黎叫我返工,咁我就即刻辭左份飲食。

利申:本身諗住飲食海馬2邊返,份飲食既經理太on9,所以即走,連返左一日既糧都唔撚拎

想返炒散既巴打留TG
想返炒散既巴打留TG

想返 TG: eric6572
我係男 TRYTRY

有點後悔以前做廿幾份SALES工 份份做唔長 少少唔岩就走人
做得最長個行先2年 而家仲要吉左一年無返工 見上面話68易請仔

Fd 垃圾一名
想返炒散既巴打留TG

t.me/eric6572
想返炒散既巴打留TG

http://t.me/eric6572

有無人介紹工黎返下啊

追po啦

有追 想返下sales 但無經驗 之前都係返過飲食 問卷調查同補習
上星期去過gap招聘日 而家都未打黎
有無人有in muji ?佢會問乜
唔好話日資狗也不屌啦 而家咩工都會狗衝 唔想再做廢青
我係男 TRYTRY

Fd 垃圾一名

毅進仔 垃圾一名

有無人有in muji ?佢會問乜
唔好話日資狗也不屌啦 而家咩工都會狗衝 唔想再做廢青

狗也不屌
我係男 TRYTRY

Fd 垃圾一名

毅進仔 垃圾一名

想返炒散既巴打留TG

想返炒散既巴打留TG

我剔左好多日架

想返炒散既巴打留TG

https://t.me/Kinseyw
想返炒散既巴打留TG

https://t.me/Kinseyw

有無人介紹工黎返下啊

追po啦

有追 想返下sales 但無經驗 之前都係返過飲食 問卷調查同補習

同你啲經歷一樣 但都搵到工返咖 sales個啲
不過依加暑假就難講
有無人介紹工黎返下啊

追po啦

不過依加暑假就難講

有無人介紹工黎返下啊

追po啦

不過依加暑假就難講

之前遲左搵 去左旅行 返到黎已經即刻搵 點知都無回音
有無人介紹工黎返下啊

追po啦

不過依加暑假就難講

如果唔係內向毒撚 其實如果唔夠人都會請你
有無人介紹工黎返下啊

追po啦

不過依加暑假就難講

如果唔係內向毒撚 其實如果唔夠人都會請你

問緊朋友有無介紹
想搵份sales長返識下朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞