2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
問下各位巴打,男朋友返緊ok pt
個經理要佢今個星期返6日,每日6個鐘
屌,咁樣算part time咩
定ok pt興咁?

岩岩開始翻?
我個時岩岩開始做都係連續返6日,每日返6個鐘
定ok pt興咁?

但六個鐘算係咁啦
之前返part time 返5-6日 每日九個鐘

我之前pt係返3-4日,每日9個鐘
返足6日真係同ft冇分別喎
定ok pt興咁?

岩岩開始翻?
我個時岩岩開始做都係連續返6日,每日返6個鐘

係啱啱返,之後係咪變返正常
如果pt返咁多日,我寧願叫佢返ft算
定ok pt興咁?

但六個鐘算係咁啦

現家太多人搵pt 過左暑假搵可能會好d
定ok pt興咁?

但六個鐘算係咁啦

所以人工同ft差唔多
呢個星期點都要搵到
唔係收皮

點解丫
dse 定點

交學費
呢個星期點都要搵到
唔係收皮

點解丫
dse 定點

交學費

咁快交, 好似未放榜
定ok pt興咁?

我都係返ok
個經理一個禮拜編我返2日,如果有日要請假第二日都唔使返
屌,我想返工呀
定ok pt興咁?

但六個鐘算係咁啦

所以人工同ft差唔多

唔係掛 唔覺得蝕左咩
ft有有薪假,又有員工福利
定ok pt興咁?

但六個鐘算係咁啦

所以人工同ft差唔多

唔係掛 唔覺得蝕左咩
ft有有薪假,又有員工福利

覺 返左3個月冇做啦 而家冇工開
pt返office,日日係到扮工玩電話,好鬼爽

廢青請唔請

廢青請唔請

細公司黎請一個炸,勁好彩先搵到
留名
In咗好多間書展嘅promoter 冇間請
好想有工開呀

呢啲識人先有人請
留名
好想有工開呀

呢啲識人先有人請

我有whatsapp入promoter group
不過唔敢去in,聽講promoter好睇樣
點解連pt都冇offer

太多人搵姐
留名
好想有工開呀

呢啲識人先有人請

我有whatsapp入promoter group
不過唔敢去in,聽講promoter好睇樣

我識人都冇得做
睇樣咁我去跳樓喇

我都搵咗好多間無人請

又係你

絲打

想問下 佢話要白鞋係要純白定logo有色都得

屌 錯手
佢話就話要冇logo 但我見啲同事著stan smith
不過我其實都係新黎新豬肉
絲打你返邊區

我都諗住著stan smith 唔想特登買對鞋
紫色線呀我 你返男裝定女裝

我返男裝呀

我都係喎 男裝多唔多女仔

男裝個邊都係女多過男
不過啲男既全部都係高級sale居多
男既普通pt ft都調晒去operation team

著Stan smith都無所謂
我好多同事都有著有logo既無人屌過
有啲人明正言順著黑鞋添

唔該絲打 其實都係驚冇女仔陪
第一次返賣衫既工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞