2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
留個名先
返緊hkeaa part time centre assistant
$47/hr 但基本上無野做淨係坐又任上網睇戲聽歌
但每年淨係返2個半月 (老師改dse卷時間)
想搵下其他野做又無覆
有無sales介紹下啊
做緊助護 番到唔想番

無知一問 咩係助護?

診所助護?

係啊 日日對住啲公公婆婆
就嚟要拎枝咪對住佢地講野
先聽到㗎啦
屋企有事 有冇咩pt岩中學雞 40up就ok

全部餐飲+M記無印U記都得啦
一黎輕鬆過40up
二黎你如果做過哩種工,日後你會feel到以前仲辛苦
認真回,巴打加油

唔該哂巴打 聽日就去in

最怕佢比得少更

唔洗怕少更,肯做多到做死你都得
做緊薩利亞

做撚死人 不過人工都ok 炒散好過佢其實

貪近屋企
同埋我扮工同做得好hea

我做果間忙死
留個名先
返緊hkeaa part time centre assistant
想搵下其他野做又無覆

之前報咗dse啲考室助理 最後都冇回音 interview都冇
留個名先
想搵下其他野做又無覆

咁好

識同事做左幾年
有啲係有fulltime淨係返星期六、日parttime
留個名先
想搵下其他野做又無覆

之前報咗dse啲考室助理 最後都冇回音 interview都冇

好似話好好pay好多人報?
我上次miss咗
有冇人知逢星期三係咪colletpoint招聘日?請唔請pt
有冇人知逢星期三係咪colletpoint招聘日?請唔請pt

我都想去
做緊助護 番到唔想番

無知一問 咩係助護?

診所助護?

先聽到㗎啦

幾錢1hour? 呢d都有pt?
做緊助護 番到唔想番

無知一問 咩係助護?

診所助護?

先聽到㗎啦

幾錢1hour? 呢d都有pt?

有FD做緊得38/H
做緊薩利亞

做撚死人 不過人工都ok 炒散好過佢其實

貪近屋企
同埋我扮工同做得好hea

我做果間忙死

同事返邊區

新界

我都想去

西公司 pt都要幫ft追數
DSE雞無知一問
Idealjobs係咪呃人?
見佢D pt人工高到唔合理
仲要填Google form添

同埋有咩工啱我呢D冇咩工作經驗嘅人
DSE雞無知一問

Google form 係咪呃人資料ja
DSE雞無知一問

Google form 係咪呃人資料ja

岩岩去左招聘會請左
岩岩去左招聘會請左

巴打搵到邊份
岩岩去左招聘會請左

巴打搵到邊份

columbia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞