2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有份工我最想翻不過要星期五先有消息,但聽日有第二份interview ,如果聽日問起我最快幾時可以開工,應該點答? 唔想得失聽日果份,即使星期五冇消息,都可以翻住聽日in果份

問下佢要求你幾時返 再唔係就講tbc
有份工我最想翻不過要星期五先有消息,但聽日有第二份interview ,如果聽日問起我最快幾時可以開工,應該點答? 唔想得失聽日果份,即使星期五冇消息,都可以翻住聽日in果份

你講到聽日in果份一定有offer咁

有冇人上星期in 咗大眾書局(倉務)?
有無office/pt工係可以寫得上resume見下人

搵唔到intern就快崩潰

巴打,乜又係你

巴打,乜又係你

你好呀,巴打你Yr幾咩科?
搵到工未
我就黎想死

巴打,乜又係你

搵到工未
我就黎想死

返保安囉 一定有工返 睇你肯唔肯返姐

巴打,乜又係你

搵到工未
我就黎想死

未啦梗係,你唔見我都係格黎POST叫春..

巴打,乜又係你

搵到工未
我就黎想死

返保安囉 一定有工返 睇你肯唔肯返姐

巴打你唔明白,如果保安寫得上CV見得下人既話我都番左
考個牌一日搞掂
今日無份似樣既,Grad左之後都

巴打,乜又係你

搵到工未
我就黎想死

無乜追post,巴打咩u咩科方唔方便透露?
或者留個telegram一齊奮發一下

巴打,乜又係你

搵到工未
我就黎想死

吾知

吾撚夠未啊屌你

巴打,乜又係你

搵到工未
我就黎想死

你個tg好似都無on既
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏

Apply左,打左黎約Interview,無聽到
但睇番乜資料都無
諗緊聽日打唔打番去好
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏

但睇番乜資料都無
諗緊聽日打唔打番去好

Jijis 個event helper ?
有無人番過iexpo?
無咩點見有人提

同問 見佢好似請幾多人

所以想申請 但又驚伏

但睇番乜資料都無
諗緊聽日打唔打番去好

Jijis 個event helper ?

唔係
想問下各位有冇返過呢間野[Faro Recruitment] 嘅JOBS?
我就報左佢個手機APPS推廣員,但覺得有伏
佢要人返Training我明,但要比錢,每個鐘50蚊堂費,要上3個鐘
咁樣係咪正常?因為未返工先比錢似伏
想問下各位有冇返過呢間野[Faro Recruitment] 嘅JOBS?
我就報左佢個手機APPS推廣員,但覺得有伏
佢要人返Training我明,但要比錢,每個鐘50蚊堂費,要上3個鐘
咁樣係咪正常?因為未返工先比錢似伏

好撚伏 正常返training都有錢收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞