2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
仲未有工返 黎緊升yr3

一樣阿巴打

升year3 今日終於搵到

巴打返咩

升Year3 廢青
7月頭先開始揾

一樣阿巴打

巴打返咩

升Year3 廢青
7月頭先開始揾

一樣,同問,到底有咩可以比我返

一樣阿巴打

巴打返咩

升Year3 廢青
7月頭先開始揾

+1

一樣阿巴打

巴打返咩

升Year3 廢青
7月頭先開始揾

+1

搵左成個月先搵到
試下禮拜三去海狗公園喇

一樣阿巴打

巴打返咩

升Year3 廢青
7月頭先開始揾

+1

返開補習暑期班個啲 依家一份都揾唔到
升yr3算乜野,我升final未做過intern

請人咩?

一樣阿巴打

巴打返咩

升Year3 廢青
7月頭先開始揾

+1

返開補習暑期班個啲 依家一份都揾唔到

嚟緊去exchange 啲錢都唔知邊到嘔出嚟
升yr3算乜野,我升final未做過intern

Me2
朋友返太古集團pt
返多過160小時有1200蚊獎金

apply左 冇電話

apply左 冇電話

apply左 冇電話

apply左 冇電話

朋友返太古集團pt
返多過160小時有1200蚊獎金

係咪總之佢旗下D PT都係咁
唔錯Wor

請人咩?

想知呢排有冇咩event 會請下臨時工今日撞完人地車冇左兩千要勤力d
其實女仔最著數 6IXTY 8IGHT又請人 手作之店又請人

68做過 一有減價就開ot執死人 不過冇做喇而家😭我想揾份pt做

識男仔做緊68,佢地要男仔執倉又會企樓面,佢地68不知幾想要男丁

都係會照夾bra 執褲仔 女店員見到有尷尬先會收返個男仔入倉/其他位,68又唔似其他bra舖入埋去睇你著成點,你當普通salesman 一份,45
其實女仔最著數 6IXTY 8IGHT又請人 手作之店又請人

68做過 一有減價就開ot執死人 不過冇做喇而家😭我想揾份pt做

識男仔做緊68,佢地要男仔執倉又會企樓面,佢地68不知幾想要男丁

唔好忘記仲有fitting rm,有啲客試好多件最尾又唔撚買

係咪Walk in就得?冇暑期工揾我

唔好忘記仲有fitting rm,有啲客試好多件最尾又唔撚買

係咪Walk in就得?冇暑期工揾我

返左三日 唔做 使唔使特別通知
剛剛wtapp左 但佢唔覆(因為放工)

聽朝打電話去講一講 點都要口頭上通知返佢先

聽朝打電話去講一講 點都要口頭上通知返佢先

唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞