2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Sem break去到而家仲未搵到工 想翻sales但又冇工作經驗點算?

yr幾先,yr1,2唔急喎
同埋係番都唔番Sales,除非將來做見好多人既工

Sales草經驗 識下人唔錯既

Sales學到野咖 唔好睇少 早排見左個exhibition helper 係賣戒指 學到好多野 認真既

可以見識到腥港人仲撚煩過大陸人
想番圖書館

返過 扮8個中工

係邊揾

想知

有冇啲合約工可做做下 開sem之後唔係香港唔敢full time 想問啲pt resign 駛唔駛一個月通知

我覺得開sem可以炒下散,忙少少再轉pt
btw 雖然唔知你講咩工,不過大部份pt resign都唔洗成個月
啱啱去咗見順豐店務助理 話等一兩個禮拜

之前in過 冇offer

巴打係walk in 定send email申請?

巴打係walk in 定send email申請?

招聘日
有冇啲合約工可做做下 開sem之後唔係香港唔敢full time 想問啲pt resign 駛唔駛一個月通知

btw 雖然唔知你講咩工,不過大部份pt resign都唔洗成個月

因為我嚟緊九月唔係香港 所以返一個月就唔做唔係幾好意思姐
請party girls,beer pong girls
80-100/hr 有意或了解工作詳情請tg
只限女性
@terryline

因為我嚟緊九月唔係香港 所以返一個月就唔做唔係幾好意思姐

抄散算啦
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD

做乜都好
千其咪撚做無印
做乜都好
千其咪撚做無印

why
做乜都好
千其咪撚做無印

入面係有朋友做嘅(好睇邊間)
但係認真好on9,員工折又少,要係咁孰貨(sales=倉務),孰少陣(1~2mins)都俾人啤,人流多仲嚴重(尖咀/APM etc.)
我放無印U記同M記同一個level
做乜都好
千其咪撚做無印

why

Detail追返無印啲post 舊連登都有好多
起初都唔信 做落先知現實都係咁
想hea下又做下野都咪撚簡 做撚死
人事又閪 基本上你同同事傾一兩句計都比人屌
行就好行 做就真係狗也不屌
做乜都好
千其咪撚做無印

why

Detail追返無印啲post 舊高登都有好多
起初都唔信 做落先知現實都係咁
想hea下又做下野都咪撚簡 做撚死
人事又閪 基本上你同同事傾一兩句計都比人屌
行就好行 做就真係狗也不屌

之前in過 冇offer

佢份測試表我要Google先識
Sem break去到而家仲未搵到工 想翻sales但又冇工作經驗點算?

yr幾先,yr1,2唔急喎
同埋係番都唔番Sales,除非將來做見好多人既工

Sales草經驗 識下人唔錯既

Sales學到野咖 唔好睇少 早排見左個exhibition helper 係賣戒指 學到好多野 認真既

可以見識到腥港人仲撚煩過大陸人

岩啊lm 有時啲大陸人仲有品

二黎出手好撚闊綽
做電腦promoter
聽日walk in 海馬算
有份工我最想翻不過要星期五先有消息,但聽日有第二份interview ,如果聽日問起我最快幾時可以開工,應該點答? 唔想得失聽日果份,即使星期五冇消息,都可以翻住聽日in果份
做電腦promoter

Iexpo?
我有揾part time ge衝動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞