2017年part time集中營 (三)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
2017年part time集中營 (三)

祝追Post 者搵到好PT

亦歡迎大家Share PT JOB/求JOB

回帶:
2017年part time集中營
https://lihkg.com/thread/59283?ref=ios

2017年part time集中營(二)
https://lihkg.com/thread/220191/page/1
有冇pt快申請

有無人知書展仲請唔請
pt好難搵,想搵ft但讀緊書
返個幾月辭會唔會唔俾我走
係咪多數唔夠3個月都係7日通知

暑假想搵下錢,但FT又會搞到冇時間打下波
PT真係好難搵
有冇人做緊zara 琴日in完幾個鐘後就打嚟話請左

絲打

想問下 佢話要白鞋係要純白定logo有色都得

屌 錯手
佢話就話要冇logo 但我見啲同事著stan smith
不過我其實都係新黎新豬肉
絲打你返邊區

我都諗住著stan smith 唔想特登買對鞋
紫色線呀我 你返男裝定女裝

我返男裝呀

我都係喎 男裝多唔多女仔

絲打

屌 錯手
絲打你返邊區

我返男裝呀

我推係返zara男裝
利申:我係絲打
返左兩個月左右 有咩可以問我

絲打

屌 錯手
絲打你返邊區

我返男裝呀

男裝個邊都係女多過男
不過啲男既全部都係高級sale居多
男既普通pt ft都調晒去operation team

著Stan smith都無所謂
我好多同事都有著有logo既無人屌過
有啲人明正言順著黑鞋添
好想轉工
返左同一份pt成年好悶
啲客又閪
但係我9月又會返學唔做,捱唔捱埋呢兩個月好
究竟有咩part time 好做
平時都係酒店炒散多,無乜工開
未揾到工留名
h&m call 我吧
返緊倉
唔想返
想搵返附近
想返狗會
呢個星期點都要搵到
唔係收皮
呢個星期點都要搵到
唔係收皮

點解丫
dse 定點
Fg無業又未搵到工 日日係屋企做廢青
有冇pt比我做幾個月
仲有邊間請人
Fg無業又未搵到工 日日係屋企做廢青
有冇pt比我做幾個月

巴打讀咩科 , e家太多人搵工姐
問下各位巴打,男朋友返緊ok pt
個經理要佢今個星期返6日,每日6個鐘
屌,咁樣算part time咩
定ok pt興咁?
問下各位巴打,男朋友返緊ok pt
個經理要佢今個星期返6日,每日6個鐘
屌,咁樣算part time咩
定ok pt興咁?

但六個鐘算係咁啦
之前返part time 返5-6日 每日九個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞