[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票 (5)

1001 回覆
25 Like 0 Dislike

手握三巨頭 等緊佢地跑出

叮噹馬頭

48, 67, 139 哪有叮噹馬頭

BTW 請問EXPIRED 咗係咪會當你嗰格無事 可以拎多一個地址 / 將你地址派俾第二個

我抽到一個新地址

手握三巨頭 等緊佢地跑出

叮噹馬頭

48, 67, 139 哪有叮噹馬頭

BTW 請問EXPIRED 咗係咪會當你嗰格無事 可以拎多一個地址 / 將你地址派俾第二個

我抽到一個新地址

剛剛都有諗過幫手開post 但睇番1-4都係聖誕巴 唔想破壞佢pattern

下次爆左post 無人開可以幫手

下次你開返

依排唔得閒捕住個post

有咩發達大計

番工,打機, 今日仲病左

你已經訂左啦?

訂咗啦 無心機再周圍走咁多間 見佢要儲夠$50先開到單
買回歸+颱風+歷史建築x2

玩玩下已經百幾蚊
不過係想要嘅 係其他地方慳番

買到心頭好唔緊要啦
平時食少兩餐飯都係返道

再買就要食郵票

諗緊要唔要呢套

點解我load 唔到張圖
我好似上唔到樂滿郵
唔通得我死咗ser
剛剛都有諗過幫手開post 但睇番1-4都係聖誕巴 唔想破壞佢pattern

下次你開返

有咩發達大計

btw 辛苦了 take care
我好似上唔到樂滿郵
唔通得我死咗ser

上到

不過好似Load得慢咗少少

你已經訂左啦?

玩玩下已經百幾蚊

買到心頭好唔緊要啦
平時食少兩餐飯都係返道

再買就要食郵票

咁嚴重 巴打你買卷裝

你已經訂左啦?

玩玩下已經百幾蚊

買到心頭好唔緊要啦
平時食少兩餐飯都係返道

再買就要食郵票

咁嚴重 巴打你買卷裝

咁又無 依到幾十果到百幾..... 買左好多

「樂滿郵」暫時未能提供服務,我們將盡快恢復有關服務及公布預計恢復時間。

不便之處,敬請原諒。

如有任何查詢,可致電(852) 2921 2222 或電郵至service@shopthrupost.hk,您亦可傳真到(852) 2868 0094。

「樂滿郵」暫時未能提供服務,我們將盡快恢復有關服務及公布預計恢復時間。

不便之處,敬請原諒。

如有任何查詢,可致電(852) 2921 2222 或電郵至service@shopthrupost.hk,您亦可傳真到(852) 2868 0094。

你已經訂左啦?

玩玩下已經百幾蚊

買到心頭好唔緊要啦
平時食少兩餐飯都係返道

再買就要食郵票

咁嚴重 巴打你買卷裝

咁又無 依到幾十果到百幾..... 買左好多

咁又係訂咗幾套小全再加颱風散買我呢十日咁大把都用咗百幾
巴打係你開po引我入坑

btw 羅拔巴等你加入寫食評
我上樂滿郵都變咗不安全連線 叫我唔好入

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

屌我又連得番

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

btw 我都覺好危險 有把聲同自己講反正你之後會繼續Postcross 不如買版票

好彩我意志堅定

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

btw 我都覺好危險 有把聲同自己講反正你之後會繼續Postcross 不如買版票

好彩我意志堅定

樂滿郵俾大家玩冧咗張cert

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

好彩我意志堅定

我唔夠堅定已經訂左珍稀植物版票同颱風版票
颱風已到手 好靚

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

好彩我意志堅定

颱風已到手 好靚

大家可以放心,就算而家唔買多,將來一定會越買越多

下次你開返

有咩發達大計

Take Care

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

好彩我意志堅定

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

好彩我意志堅定

唔關我事架

我上到架

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

好彩我意志堅定

颱風已到手 好靚

大家可以放心,就算而家唔買多,將來一定會越買越多

上得多會破產 好危險嫁
btw我直頭連唔到

好彩我意志堅定

颱風已到手 好靚

你係之前網上郵訂

訂咗一套五張颱風 之前散買落可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞