[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票 (5)

1001 回覆
25 Like 0 Dislike

巴打去過印尼?

跟我一齊跑100名城啦 #HOHO#

唔記得京都間局咩樣

Local好似加咗價到62

啱啱加

我淨係戳個印所以比local郵票就得
啱啱加左價咁寄國際有冇加?

國際冇
唔好比我老婆睇到呢個post 佢已經玩到好顛
一個月十幾張

我一個禮拜十幾張
一個月十幾張

我一個禮拜十幾張

資仙會然
一個月十幾張

我一個禮拜十幾張

資仙會然

玩左幾多年
btw 收到email叫我去拎新郵票
我先發現原來自己訂左成版$3.7

邊款$3.7

邊款$3.7

Btw 想問下樂滿郵 一般搞幾耐叫你去拎
同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰
一個月十幾張

我一個禮拜十幾張

資仙會然

玩左幾多年

4,多數postcrossing forum 交換/tag/Round Robin

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

樂滿郵會send email比你通知去拎,一般好似一星期到,冇一定時間
一個月十幾張

我一個禮拜十幾張

資仙會然

玩左幾多年

4,多數postcrossing forum 交換/tag/Round Robin

一個禮拜十幾張我都試過
真係倒錢落海咁

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

樂滿郵會send email比你通知去拎,一般好似一星期到,冇一定時間

有排lam

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

雪凍佢食會唔會有雲呢拿雪糕口感

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

成班痴線佬

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

成班痴線佬

你冇得lam唔抵得咋

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

雲呢拿郵票冰沙

邊款$3.7

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

雲呢拿郵票冰沙

仲有一星期 開始不安

同埋咩方式通知
申請嗰時無網上郵咁滿晰

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

雲呢拿郵票冰沙

仲有一星期 開始不安

會唔會上A1頭條 lam郵票lam上癮

我呢個係網上郵呀
咪下星期出個款味覺郵票

有排lam

成口雲呢拿味

雲呢拿郵票冰沙

仲有一星期 開始不安

會唔會上A1頭條 lam郵票lam上癮

搞到我都想買d黎試
柒頭皮一問 $0.1嘅郵票係咪得郵局counter先有得賣?

寄俄記上網睇話3.8
柒頭皮一問 $0.1嘅郵票係咪得郵局counter先有得賣?

寄俄記上網睇話3.8

係呀,買定廿個看門口啦

寄俄記上網睇話3.8

係呀,買定廿個看門口啦

1版無誤

寄俄記上網睇話3.8

係呀,買定廿個看門口啦

1版無誤

100個0.1先10蚊

寄俄記上網睇話3.8

係呀,買定廿個看門口啦

1版無誤

100個0.1先10蚊

100個寄到唔玩都未寄晒

寄俄記上網睇話3.8

係呀,買定廿個看門口啦

1版無誤

100個0.1先10蚊

100個寄到唔玩都未寄晒

我買過4版
拎黎同其他面額用
有時冇0.2又拎2粒
成日冇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞