[I/A]新世界狂歡(4)夏活感謝祭[BL]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
「把身體…… 還給我……」

在一場意外的騷動中,這次的他將面對內心,用有別以往的嶄新面貌出場!

#新世界狂歡 #全新活動預告

今次真係最難認
【詭夜疾風 |可爾】

「主人說過,只要同心協力,就能解決問題! 」

在一場精心的策畫行動下,化身英雄隊長的可爾與不服輸的凱爾,兩人同心協力 ──充滿溫暖的驚喜正等著他們!

#新世界狂歡 #幽影狂想 #詭夜疾風 #可爾

右手冇左一忽
好正呀不過點解件褸要咁大件,齋繃帶咪算
呢個姿勢唔夠上次色色 不過幾得意
點解每次可爾個樣都好似有d崩崩地咁
今日公佈剪影嘅角色
咁睇嚟萬聖節活動得2張限定卡
我銀包終於可以抖吓
妖華覺得無咩事,今次隻眼少少崩
蜜話先崩得勁
檢定50已經打到人都cls
計一計條數,血量要12000先可以響對方大技時可以唔防下照攻擊
我隻月崑二星蜜話全開潛力lv8差2格上lv9,先叫有11916血
終於明點解d人話今次檢定50係睇你副身家夠唔夠厚了

個人建議最好帶隻暗屬既高攻,同埋帶隻SR崑破高到pk既防
暗屬高攻角血有11500左右可以考慮下照用,不過敵大招就要防,然後副團長血剩25%時就開大技秒咁
【殷紅魅影|八雲】

「本爵看上的獵物,別想逃跑。」

蛇怪血脈中無法壓抑的衝動與本能、在鏡中偶然顯現的真實樣貌。當混亂的慾望暴露,該如何與之共處呢……?

#新世界狂歡 #幽影狂想 #殷紅魅影 #八雲

頂啊,我要射爆抽爆!!!!!!!
噚日講完銀包可以抖吓
今日即刻想收返自己講過嘅嘢

55要攞三星真係難到pk
打左足足2個鐘去試唔同組合

親愛的主人:

《新世界狂歡》預計於10/20(四) 14:00 (UTC+8) 開始進行 #停機更新。
更新期間將無法登入遊戲,請主人記得將帳號資料進行綁定,以免遺失遊戲進度。
遊戲更新完成後需請主人重新下載並安裝遊戲,確認版本號為1.6.0,即代表更新成功。

※註:雲遊玩版本因應更新作業,將於12:00(UTC+8)開始進行停機維護。

❤ 更新內容 ❤

新增限定角色:
★SSR殷紅魅影 - 八雲
★SSR詭夜疾風 - 可爾

開放【幽魂奇遇】限定召喚機台
活動時間:2022/10/20 更新後~2022/11/24 12:00(UTC+8)
機率資訊:★SSR殷紅魅影 - 八雲0.6%/★SSR詭夜疾風 - 可爾0.6%
※本次【幽魂奇遇】限定召喚機台每100次召喚必定獲得★SSR角色
※每300次召喚必定獲得該機台限定之★SSR角色的自選道具x1

新增【幽影狂想】限定活動
活動時間:2022/10/20 更新後~2022/11/17 12:00(UTC+8)
活動條件:須通過主線2-02
※活動分為二階段:10/20開放活動主線關卡;10/27 12:00將開放主線第二段故事以及高難關卡

新增【幽影狂想】限時登入獎勵
活動時間:2022/10/21 05:00~2022/11/17 04:59 (UTC+8)
新增【幽風囈語】限時禮包
禮包內容:魔力契約x5、金幣x50,000
禮包價格:345 Ecoins
購買資格:商城功能開啟
可購次數:2
活動時間:2022/10/20 更新後~2022/11/24 12:00 (UTC+8)
新增【幽風孤影】限時禮包
禮包內容:魔力契約x15、金幣x100,000、初級日月精華x20
禮包價格:1,450 Ecoins
活動時間:2022/10/20 更新後~2022/11/24 12:00 (UTC+8)
新增【幽邸盛會】限時禮包
禮包內容:晶靈石x1,000、魔力契約x30、初級日月精華x30
禮包價格:2,979 Ecoins
新增【幽境幻旅】限時禮包
禮包內容:魔力契約x50、晶花原石x1
禮包價格:6,920 Ecoins
❤優化及修正部分遊戲內容❤

修正部分遊戲內文字之錯誤
修正部分遊戲內美術素材
修正隱藏對話框後無法正常閱讀故事之問題
優化主線故事星數獎勵及進度提示顯示
優化連續進行轉蛋介面之顯示
優化蜜話任務通關條件
※先前受到「持有未達合成數量的角色碎片,無法自動完成蜜話任務」影響的玩家,預計將於10/20(四)維護後陸續進行補償發放。

新增神秘商人販售道具項目
有無人打得過檢定60
我打到最後搞唔掂咩要一口氣打走5萬血
4星SSR八雲+4星SR崑西+4星奧利文,呢3條仔房全爆潛力唔係6就7,3個大技一齊開應該都係4萬左右
然後我睇一睇,屌,5星奧利文全體攻擊者ATK+12%,5星崑西必殺技傷害+38%,SR崑西6層潛力仲話每多一隻崑就必殺技傷害+12%
頂啊我2隻SR應該有排都未5星到
我都終於過倒60層
火玖夜落毒雖然無視防禦,但勁難控血
玩左勁耐係最後果個位度掙扎
一個唔小心記毒到佢10%下
《新世界狂歡》「幽影狂想」活動PV

【殷紅魅影|八雲】
「本爵看上的獵物,別想逃跑。」

【詭夜疾風 |可爾】
「主人說過,只要同心協力,就能解決問題! 」

宅邸的魔法空間出現異常,連死地的魔物也因此闖入 宅邸內!伊得與眷屬們一同尋找修復的方法,卻意外發現了宅邸不可告人的秘密……?

#新世界狂歡 #BL #Yaoi #幽影狂想 #限時活動 #可爾 #八雲

https://fb.watch/gfx6nhzMIO/
八雲勁似攻
八雲係攻啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞