[I/A]新世界狂歡(4)夏活感謝祭[BL]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想有wts/signal sticker
唔知有冇大佬整到
想問有冇咩公會可以入前排down唔返隻game棄咗排 依家俾人踢咗

世一公會
申咗!唔該曬
個活動依家仲係得萬幾分,可能要課體了
我都係得萬幾分
已經決定咗慢慢打
上次活動課咗
今次要休養生息
但我淨係課月卡都22000 你地係咪無留體力藥水等活動開
冇課月卡、所有藥水都用哂上次活動、特效卡全部係5%
各種因素加埋決定hea打今次活動
香港版line係咪冇得買
好得意,用開whatsapp+signal既我表示幾時可以有收費sticker,我都想要啊
頂啊,無論日本定台灣我都去唔撚到啊
日日響twi j圖真係睇到流晒口水

《新世界狂歡》預計於9/1(四) 14:00 (UTC+8) 開始進行資料更新,本次為不停機更新。 待更新完成後,請主人重新開啟遊戲,即可下載最新的遊戲資料。

※註:雲遊玩版本因應更新作業,將於12:00(UTC+8)開始進行停機維護。

❤ 更新內容 ❤

開放主線第十章(下)【沙漠危機(下)】

開放第十章(下)關卡任務

新增【秋月里程碑】限時禮包

禮包內容:魔力契約x5、初級日月精華x6、金幣x20,000
禮包價格:ECoins$ 425
購買資格:商城功能開啟
可購次數:2
活動時間:2022/09/01 更新後 ~ 2022/09/22 12:00(UTC+8)
新增【第10章征戰禮包】限時禮包
禮包內容:晶靈石x2,000、大型祝福藥水x30、金幣x200,000、上級日月精華x20
禮包價格:ECoins$ 1,724
購買資格:須通過主線10-22
可購次數:1
活動時間:2022/09/01 更新後常駐
※收到推送訊息後,可在限時168小時內購買。

新增【第10章征戰禮包SP】限時禮包
禮包內容:魔力契約x30、晶花原石x1、金幣x600,000
禮包價格:ECoins$ 6,000
購買資格:須通過主線10-30
可購次數:1
活動時間:2022/09/01 更新後常駐
※收到推送訊息後,可在限時240小時內購買。

新增【累計契約召喚】個人任務
新增任務項目:進行「契約召喚」累計30次、進行「契約召喚」累計50次、進行「契約召喚」累計70次、進行「契約召喚」累計90次、進行「契約召喚」累計160次、進行「契約召喚」累計180次、進行「契約召喚」累計200次
❤ 優化及修正部分遊戲內容 ❤

修正部分遊戲內文字之錯誤

調整主線第十章(上)完成關卡經驗值以及掉落金幣數量

❤ 預計修正內容 ❤

修正時間:2022/09/15 更新後

1.修正「SSR賽獸場上的暖陽-啖天」、「SR太陽城主-啖天」星等突破消耗素材

修正內容:
-「SSR賽獸場上的暖陽-啖天」4→5星等突破素材
由消耗「金幣x540000、啖天的魔力碎片x90」調整為消耗「金幣x540000、啖天的魔力碎片x90、閃耀晶核x2」

「SR太陽城主-啖天」4→5星等突破素材
由消耗「金幣x400000、啖天的魔力碎片x90」調整為消耗「金幣x400000、啖天的魔力碎片x90、閃耀晶核x1」
究竟有無得睇兄弟色色
已經出到第五隻啖天我都仲未見到副團屎忽
我只可以安慰你話10抽後就可以自選了

收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞