[I/A]新世界狂歡(4)夏活感謝祭[BL]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
好人一生平安
我今日終於攞到我本特裝版設定集啦
響開箱之前首先要屌下香港角川先,屌你一早傾好香港有行貨我就唔咁辛苦台灣自己轉運啦

小心翼翼拆開bubble紙先
OH SHIT,diu啊

「特裝版贈品紙盒屬於包裝資材,若因運送過程有所損傷,恕無法接受退貨更換。」
好,收拾一下心情,繼續

個紙盒……真係好包裝紙盒feel……我原來ff係收藏用個種紙盒,不過以1400台幣黎講都ok,只係如果你問我我會寧願比貴d課個靚d既紙盒,畢竟就咁睇特裝版好似真係唔會再出,對於我地呢批開服就入坑見證著佢成長兼爆紅既紀念價值都幾高下
打開紙盒,就會見到呢堆小可愛
利申一早響fb社團被人劇透左知道托帕卡係響入面,所以clam but not panik

呢下真係要好心咁𠝹書個包裝袋啦

得哥萬歲!!!!

係托帕啊
好,心臟跳到一百二,整體黎講設定集唔錯,我比8/10
以360HKD既台灣出版印刷黎講,設定集個印刷唔錯
但老實講反而係d週邊我有少少少少失望,利申我買開海報好少買掛軸,2幅掛軸既解像度比我想象中偏低
Tbh你話值唔值比多成舊水買特裝版,真係好睇週邊質素,無碼有碼呢d就已經有台仔表示係得條幼紫菜就no comment,咁多個週邊黎講我個人就覺得托帕透卡係我最鍾意同滿意既
托帕透卡真係我買實體的主因
但幅掛軸真心幾低質,連上下兩通膠管都又薄又冇質感好易磨到手
寧願佢出file,又防水唔驚癡上牆會爛又容易收藏
反而本書印得幾好,我收貨
我都係,原本打算就算聖光都買普版就算,結果一見到張托帕透卡就即刻忍唔到手了
出file+1,我個人比較鍾意一啲實用啲既週邊,啲動漫同人file我係真係會用,反而比我4張明信片真係得個擺字
掛軸其實印成咁不如淨係擺成本落印1個,而家咁2個掛軸我其實都唔係好想掛,間房無位貼/掛咁多poster呢
好想要托帕透卡
第一日搶唔到就買左電子版算
我諗全部香港人都想屌柒角川
搶完一輪先講香港有

今次冇睇其他人啲開箱文
加上我仲未收到自己嗰本
多謝你嘅分享
令我更加期待 想快啲拎托帕去打卡
而家啲新活動簡單到無人討論
抽到第3隻啖天都未中到副團
今次活動可以回下氣
本身未抽到活動卡又冇諗住衝今次
再加上一隻特效ssr都冇
靠緊非特效ssr帶4隻低lv sr玩全場
都打到去花火2
係 仲要花火好似唔用加成角都得
特別關卡個3關我已經頹到打左兩野就直接睇攻略,第三關老實就同白情差不多無咩特別,你血高唔防都得
今次刷積分既要求都唔高,對有買大小月卡既人黎講連鑽都唔洗用,淨係藥水都夠打
可能上次偶像一野榨幹左玩家,又要刷鎖鑰開關,又要刷積分,又要刷4樣野換禮物,今次官方爸爸就放大家一碼算
去課個細金額當祈福啦,或者去扶下老婆婆
大細AC都係咁中副團
啖天失左蹤
好彩對佢無咩愛

Line stickers

好得意
歡慶《新世界狂歡》LINE貼圖上架!

為了感謝主人們一直以來的支持,眷屬們準備了小禮物要送給大家~

🎁 獎勵內容:晶靈石x300、金幣x20,000
🎁 虛寶碼:7N96U4L23IN549E

兌換期限至 2022/09/15 23:59 (UTC+8) ,馬上登入遊戲吧!
第四隻了
但無人用line
可惜香港版冇得開匿名群組如果唔係開個互sd都好買咗
有咩係個到討論仲方便
而㗎無嘢討論
呢度真係不可以色色
好想討論twi上面啲新世界色圖
想有人分享多啲色圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞