23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
比帽人帶都未至於要死啦⋯ 你咁講 呢個世代成千上萬人要死啦⋯
ritz 起緊果陣都有單工業意外
有6個工人身亡
聽聞跌到落中層死咗
你認清下香港班臭雞港女嘅面目先啦
騷擾如果係跟蹤,喺你屋企樓下嗌復合,咁撚會諗到之後係殺?我依家嗌屌你老母咁你有一日老母比人屌咗你會唔會話你都有責任因為我已經講過?

定你覺得啲騷擾係拎住把刀喺條街fing
一單還一單啦
有碼兄
好似話一早斷左欖
不過條女比個ex威脅

真心做雞無問題 但唔應該要死
不嬲覺得仆街磁石唔抵可憐
有好男人唔揀係要貪刺激揀仆街男
我淨係知你今世嘅下場係做食環
咁我都覺嘅設施係靚
純粹我有種唔聚財feel
不過我記得係一個個區,即係某啲區感覺又ok嘅,某啲區先唔舒服
留返啲面比對方,大家私下解決都係一種唔刺激對方既方式喎
其實你講咁多,你預計到邊一個方法係最好咩?
如果得既,唔會每日咁多人無辜被殺啦
咪又係上帝視角鳩up blame the victim
依個係咪女女女最好時機?
https://lih.kg/3048705

果然係廢柴男人
佳仔笑到最後
咁係咪每個出軌嘅人都要預咗自己冇命
On9仔
就算真係去食洋腸又點? 唔通留係到溝你尼d on9仔?
睇嚟佳仔事件仲未得到教訓
真係唔知㗎 所以而家就係好sad地畀咗個教訓大家
唔好揾啲有問題嘅人發展 或者知道對方有問題之後就極速斬纜
雖然成日聽有啲stalker會跟上對方屋企問點解分手
有啲真係唔知點幫
呢啲時候對件案件講咩都唔啱聽 唯有係畀個呼籲大家咁
可能係兩邊都無老豆走咗去情殺老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞