23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
你死先啦冚家剷
好難勸人進入感情同退出感情
只可以勸佢哋入場前要做好準備 帶眼識人
你未慣姐 部分班社會垃圾就係咁
勿認真理佢地 派番膠比佢地就得
你地竟然咁諗
我覺得好正,圓方,D鋪頭好靚,有THREESIXTY,超多野賣,又有戲院

危險性就擺咗喺度
你同個體力差咁遠既男人,又有騷擾你嘅前科,仲要大家都知有情緒問題嘅人獨處,點都唔係會有安全感啦係咪啊
真係呀⋯去見個ex可以係有好多原因 點諗到自己會冇啦啦比人殺
而家上帝視覺嘅你知佢會做殺人呢個行為
事主最多咪以為係死纏爛打應付下
點會知佢咁撚癲?
咪問你條女點傷害佢囉?你好似好清楚咁
一個人情緒唔穩定
你覺得對方應該就佢滿足佢定係唔鳩理佢?
兩個選擇都有機會刺激到佢喎?可以點?
的確係雙方有責任
女方可以做好多事前野避免呢件事發生
啲男人偷食又有兩頭家嗰啲係咪全部都要死
同意呀 講到個女仔去見佢係要預咗比人殺咁⋯
浴室裡根本無人 水 是我開的
感謝爸打回應
所以個個人感覺唔同
好似買樓咁
有d人住落風生水起
有d人住落妻離子散
純粹係個人感覺唔同
食環管工2020
https://lih.kg/2193519

夠唔夠你低賤
咁你覺得完全唔話俾其他人聽,出咗事都冇人知佢去咗邊,走去同佢獨處係咪好方法?
物以類聚 同呢d人拍拖都好大機會唔係好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞