23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
關左右咩事?
如果我話譚仔不如譚仔三哥
咁兩間揀就緊係食三哥
咁你話生不如死
但又唔去死,咁你係個腦有問題?
你係咪好樣衰 暗瘡肥婆嚟見你個個留言都好大怨念 好憎男人咁

係咪你社經地位低啲先識到9成男人係咁
不安
想重溫,邊單
條屍俾毛巾包住哂喎 點樣扮自殺 點睇都係條仔變態到殺人
就當佢真係做
如果唔係佢條ex咁撚窮都唔使做雞啦
結論都係你地d男人廢 無撚用
佢地叫女人做雞同黑警叫人做曱甴係一樣,非人化
同佢地拗已經冇用
你條女做雞你唔殺死佢就係beta?
ON9少陣好冇?
有男朋友唔介意自己條女做雞?
北歐殺人犯又咪可以碌幾年再坐到出街
兒登point仲留緊井蛙世界
要轉貼就直接啲啦,40頁鬼知你講邊個source,on99咁
嘩你呢啲人自稱做alpha male?
戴左綠帽就殺人?
垃圾觀念果然係垃圾觀念
有曬證據 現場成個浴缸係血 加上之前條女已經報過案話條仔威脅佢 條mk仔覺得搵律師就一定有用?
公道講句,條女真係唔係冇責任喎

本身已經好大機會做緊性交易,我成日上網show波,條仔自然不滿

加上之前又話俾佢威脅過,已經知條仔有啲問題,明知有問題都跟佢上酒店講真真係幫唔落

正常唔想煩不如斷攬,又要陰啲陰啲同龍一齊,根本就想攞攞晒所有着數,某程度上係自己攞嚟
佢成功左
韓男生意失敗 五星酒店內割喉放血殺妻及6歲子

南韓家庭一家三口遊港,母子被殺父被捕。上午8時31分,警方接報指在九龍站上蓋香港麗思卡爾頓酒店(The Ritz-Carlton),一對韓國籍夫婦在房內打鬥,警方登樓調查時,揭發一名女子及一名男童死亡,警方以涉嫌謀殺拘捕房內一名醉酒的韓籍男子。

被捕韓男42歲,經營朱古力生意,死者為其同齡妻子及6歲兒子,一家三口於本月6日來港,獲免簽證在港逗留最多3個月,原訂須於4月10日前離港。旅港期間,他們曾入住紅磡另一間五星級酒店,再前往澳門一日遊,至4日前入住上址酒店。消息稱,今晨7時許,男事主致電身在家鄉的友人,大意透露自己生意失敗,感心灰意冷,聲稱要與家人同死。友人聞訊大為震驚,10多分鐘後向韓國警方求助,再轉介韓國駐港領事館跟進。

據悉,領事館人員很快便聯絡到男事主,並取得其在港住址,得悉他欲自殺,於是致電通知酒店及趕往了解。當酒店職員登門時,聽到房內傳出打鬥聲,經多翻叫喚仍無人開門,於是報警求助。衝鋒隊警員趕至調查,滿身酒氣的男事主開門,甫見警員即將房門關上,警員遂用後備匙卡開門入房,揭發其妻兒倒臥床上,滿身鮮血及有多處傷痕,疑遭人以利刀割喉,因失血過多致死,其中妻子頸中兩刀、兒子頸中一刀。

男事主當時神志不清,警方入房將他制服後,由救護員將他送院檢查。據悉,他被捕時只穿著一條底褲,且疑因失禁沾有屎尿,他送院時被黑布蒙頭,滿身酒氣,不停掙扎大叫「呀...呀...」,擔架床上亦有嘔吐物。送抵醫院後他被安置在加護病房接受檢查,期間有警員看管,稍後或轉送羈留病房。
都出黎自首啦罪
而家變左兩性研究
睇住一班人話個女仔係雞
之後又話突然間起爭執 沖動殺人係誤殺
講真入面發生咩事其實任佢up
除非佢自己買埋兇器個d另計
所以就要死?
仲要用毛巾包住
成個電視橋段咁
周女姓勞(28歲)男友

係咪啫係話一齊搭升降機嘅前男友同一人
講到男人唔會咁真係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞