23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
連登仔真係好撚痴線
到底現實有幾撚毒同失敗先會仇女性仇到咁
咩來龍去脈都唔知就話死者做雞抵死
人命黎架

RIP🙏🏻
你慌唔會
蘋果都得點解連登唔得
至少有搬動過屍體
好撚戇鳩呢班連登仔
其實上唔上結果可能都係一樣
118單野就連係巴士上邊都隊得死你
佢去完美國返黎一樣會比佢隊,所以真係果句啦
帶眼識人
正正常常西鐵站有幾危險?
定係你啱啱落嚟香港?
連登仔仲開po話自己幾慘
Loser殺人最多
自己唔掂就搵人發洩
第一段就同意
第二段就
唔通話去做雞比洋腸屌咩
仲等咩
連仔最崇拜
算啦 睇耐左就會慣 連登仔loser一貫作風 呢啲網路判官多數現實都係啲冇人要既毒撚
好有可能,但條女點解唔收左錢先再放飛機呢?死者揀Ritz 都應該係諗吉完坐機鐵
而家先自首
咁之前又咩都唔認?
要唔畀人拉嘅話,點解唔一早著草
告老謀,自首有撚用
冇人遍幫 根本男女都屌緊
明明你上半段好合理
但你下半段即刻癡咗線
與一名男子乘升降機離開,疑為女兒的前男友

佢老竇點認到?
連登仔建到國第一件事一定係搞強姦即正義,暴力私了是美德,女人即係雞,幻幻可以隨便用
天水個啊伯後腦落地都成地血啦
千萬唔好近啲負能量怨氣爆登嘅人度想用自己改變佢令佢開心返過多接觸都唔好
所以話港男痴線根本係俾依班港女迫出嚟
有時唔知某啲話抵死嘅係真定假
因為真係大多數serial killer同非常殘暴嘅罪犯
佢哋嘅犯罪動機都係嚟自於對性嘅渴望或嚟自性缺陷
佢哋行兇之前都只係一個好普通嘅人 或者係社會最睇唔起嘅loser 只係谷下谷下之後一爆就返唔到轉頭
所以我希望連登仔只係喺啲唔啱嘅時候玩膠而唔係認真
已經係去到我寧願佢哋係唔識尊重人rather than真心覺得個ex賤格所以殺咗佢都冇問題
題外話
我平時都會安慰啲畀女飛嘅人 同佢哋講:「屌過就算啦 唔好留戀 move on啦」
但我絕對唔會叫佢哋要恨到條女入骨
真係好嬲就鬧兩句鬧一晚飲到醉就咩事都冇
因為你永遠唔知道佢哋有冇理性思考能力
萬一佢哋真係鑽牛角尖就仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞