23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
Ritz Carlton
咁既然佢都有15萬一個月

咁仲洗撚揀佢個X咩
放心 個班人應該唔會識到女仔
成班曼德拉效應
呈上紅媒證據
冇貶義
我都係根據隔離post d巴打俾ge資料咁講
係事實咪照直講囉
我唔覺得做雞有問題 搵食姐
咩叫唔抵幫?
即係你見到佢俾人襲擊緊個陣唔會幫佢?
如果你會,咁叫咩唔抵幫?
如果你唔會,同支持殺人有咩分別?
深宵一點 巨網中一撮人 魂遊太虛怎會找得到中肯 情感 跟這俗世翻滾
深宵三點 落網的一個人 隨緣發表得到攻擊太兇狠 圍剿 每字也似利刃
偏激一點 慌亂敏感 嘈吵一點 破壞社會氣氛 靈犀一點 卻沒愛只得怨恨
相似劇情
我真係覺得連登仔成班個邏輯有啲問題

條女做唔做雞係重點 條仔迫條女借錢落仔就唔係問題
所以條女做雞俾人殺咗就抵撚死
所以咪變左ex囉

你唔係一出世就搵10萬一個月嫁嘛
個責任唔關佢死唔死事咁喺依件事上有咩討論價值
個官會因為條女無盡責判條仔輕啲?
有冇問題都係佢兩個既事啦 我就覺得還好多份被動收入 最好多啲女肯做 咁就世界和平
出得黎做,分分鐘酒店都認得佢。
it’s Aston Martin please
Lmao
同意
知唔知邊一層
或者希望佢仔女做雞啦 咁撚鍾意話人地雞
知唔知邊一層
呢啲case 一定謀殺、誤殺交替控罪
佢由條女屋企,帶佢去酒店地方,呢下已經有預謀啦
就算辯解只係想同佢扑嘢,咁點解唔喺佢屋企扑?
呢到可能已經有犯罪動機、計劃
再睇埋呢度咁報道:
據了解,周女姓勞(28歲)前男友,在昨晚與律師抵黃大仙警署自首,並交出一張屬於尖沙咀一酒店房間鎖匙咭,指與周女失蹤案有關,警員抵達酒店調查,發現房間內有血漬,隨血路至浴室後,發現浴缸的水染紅,水內有一件用毛巾包裹的人形物體。警員將其抬出地上,將毛巾打開後赫見一具女屍,並證實為失蹤的周慧賢,她身上有刀傷。警員經調查後,把案件列謀殺,交油尖警區重案組跟進。

有刀傷
如果把刀唔係酒店房嘅刀,係外面帶嚟嘅刀
咁就係強烈嘅有預謀證據
就算係房入面嘅刀,咁睇到時驗屍驗中幾多刀、咩位置、點造成
再判斷係過失殺人定想攞佢命

我自己覺得,用刀傷人呢下,假設你係盛怒下錯手殺人,不如一出事就即刻自己999自首仲好,到時上庭,起碼多個因素說服陪審團,你係錯手殺人
而家一開頭又唔認,然後帶埋律師嚟自首,冇人有好觀念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞