23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
絕對認同 個男仔一定好有問題
條女本身不斷已經有俾佢纏住,甚至已經報咗警,亦都知道佢長期有情緒問題喎
最後仲要選擇同佢獨處,係完全冇保護嘅狀態之下見佢
人死左就完 無得返生
人地對唔住你就要去到咁盡殺左佢
呢類人其實好撚危險

同d人話打麻將可以睇人一樣
平時無事發生好正常都係多餘
屌我都係
一出地鐵上個條電梯去圓方已經覺得週身唔聚財
同你一樣feel到空洞
就算商場有陽光入但總係覺得感覺陰暗
而家睇返當年高登真係清泉
有時仲有過質素既學術討論
相比而家連登熱門唔係幻幻就係大波女
再唔係就數臭雞
當年高登真係清泉
有啲我呼吸就刺激到癲佬,點算好
唔撚係好似你咁做判官
真係痴撚線 咁都有得blame返條女
個陣高登冇咁多人
所以女人唔應該做男人眼中既好女人
根本無意義
但原來唔做男人眼中既好女人又會增加被殺害既風險
係咪只能夠怪女人唔夠識傷害人?
你真係可憐
先要睇你嘅「衝動」係咩一回事
係當下失去理智咁傷害佢
定係衝動之下,有殺佢嘅念頭,然後犯案
後者就要睇埋,犯案者犯緊案時係咪意識到,自己嘅行為係可能會整死佢
如果陪審團認為佢有呢個認知,姐係謀殺
當然又要考慮埋上面提到嗰啲有冇預謀啦

至於如果捏造成自殺,理論上係另一條罪,可以同陪審團講,唔應該考慮呢個處理屍體行為同造成佢死亡有關
但識得處理屍體,控方可能用呢點嚟話你其實係神智清醒,知道自己做緊咩
就係咁撚垃圾
我大概get到嗰位巴打想講咩
佢表達死者喺處理關係方面有問題 呢樣嘢佢冇講錯
喺有男友嘅情況下去賣身 確實唔可以話係正確
只係 嗰位巴打將 被殺 同 有男友嘅情況下去賣身掛咗勾
就算死者Hurt得個兇手好深 都唔應該殺咗佢
好道德高地咁講句 殺人或牽涉人命就已經係道德上有缺陷 呢個係最極致嘅聖人先會可以完全做到0缺陷
但我對社會上政治糾紛導致嘅事件冇可能用呢一套方法去諗
嗰位巴打確實係有啲位講得啱 有男友就唔應該賣身
抵唔抵幫 就真係好個人睇法
話唔定之後又有新information風向又一面倒
冇錯呀師姐

就好似班仇男女版incels
油頭暗瘡矮肥婆毒閪
女權閪連登女

爭取合法墮胎
殺死胎兒
甚至Abortion after birth
只要係「令女性生活劇變」
就可以合理化謀殺
將最脆弱嘅生命殺死

如果畀連登女建國
呢班女版incels仇男反人類毒閪
一定合法化謀殺胎兒同虐待殺兒童
以保護女性免於生活受劇變同埋
被BB影響情緒

如果大家記得
之前連登都有啲
港女殺嬰新聞post
班女版incels
走出嚟話
「個BB唔聽話,令媽媽抑鬱」
合理化謀殺嬰兒
而最恐怖嘅係
認同佢地嘅仇男網民
仲多過反對佢地觀網民

所以連登呢部份極端女版incels
仇男反人類潛在殺嬰犯女權閪
真係好危險

好認同妳呀師姐
下,實估到係殺人啦
有情緒問題,有糾纏,同殺人係仲差十萬九千呎

明明燈光火著
鋪頭又開晒
人來人往
但硬係覺得無咩生氣
所以我好少去圓方個廁所
真心淆
你打橫來講都冇辦法只係顯得你冇分析力

條仔係有晒前科騷擾佢,甚至已經落咗案,而且係大部份識佢嘅人都知佢有情緒問題,唔係你所講嘅自己話自己情緒不穩
可以呀,就係唔好識有你呢啲思想嘅人
咪扮啦
當年高登數臭雞仲勁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞