23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
似比人威脅 佢定位係餐廳就熄左 可能搶埋電話挾佢都未定
分析透徹
政協唔係人大,兩個層次
男人多一條Y(超雄)染色體就好易暴力傾向
而且會父傳子個比例仲高到1:1000
所以點解男性罪犯數量遠超於女性
所以 條女做雞就要俾人劏?
唔代表可以殺人
集中地同Del app有咩關係?
知唔知係邊間酒店
只要呢度有實名制
有晒ip
甚至見埋樣
就會消失
Ritz carlton
Ritz Carlton
所以就係話殺人犯冇樣睇
以為紋晒身凶神惡煞一定係壞人?
分分鐘你身邊嗰個頭耷耷嘅nerd諗緊點做低你
呢啲嘢真係完全冇預兆 所以建議平時唔好對人咁串
就算對方係毒撚有問題最多保持最基本禮貌 唔好落人面
可能真係會覺得點解要care條死毒撚
到你畀人用把刀指住嘅時候就知道點解
真係帶眼識人 成日見到啲負債累累有案底有躁狂嘅都仲有人痴埋去嘅真係 仲有啲揾狗做男朋友嘅真係好自為之
狗通常集合咗男人最唔要得嘅嘢 自己諗啦
男嘅就唔好明知人哋收兵都仲以為自己可以令到佢改
愛情係好玩但係唔好玩愛情 你永遠唔知你傷得人幾深
第一次聽人講做雞要俾人殺

我真係希望佢地將來每一個老婆都係做雞
15萬呀on9 幾千都有一q
你做下雞咪知幾爽囉咁多廢話
定係你冇咁既硬件做雞

屌你啲邏輯真係好撚垃圾 算唔算係暗示你自己都係雞

一、你都識講 「前」男朋友 死者咪就係可能係你咁既邏輯而唔要佢 所以變前度

二、姐係你認為全世界拍拖揀男朋友都係睇銀碼揀嘅?咁你唔好屌人話女人係雞嚟 咁哩個稱號都有事實指稱到
都係果句,唔係支持佢殺人,但條女做既野係唔抵幫
其實無名上網先完全show到一個人真性情
啲毒撚連小麻都追一係就以為自己好正常,其實係痴線毒撚
你返去支那就可以實現願望
係咪rosewood
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞