23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
你想話唔係佢殺定勞資糾紛?
動真感情,想條女係條仔既唯一,可惜唔係,甚至條女係咁激條仔,串條仔。睇ig好似有啲氣質咁,可能又係mk妹而已
PPRB會放風俾記者
等大大離開香港先
係 而家得佢同條女知成件事係點
點都好 RIP
女人咪又係淨係痴呢啲男人
引戰撚黎
連登仔建到國第一件事一定係搞強姦即正義,暴力私了是美德,女人即係雞,幻幻可以合法使用
屈鳩人?
收皮啦潛在性罪犯
你真係咁覺得咁可以揀去死
但比人情殺無得揀比人精神虐嘅就算
我無合理化殺人
一路都係講唔係個個接受得到
無話過接受唔到就要去殺人
精神虐待可以令一個人比死更難受
為呢啲事去殺人係錯
但唔代表精神虐待就無咁錯

再者呢條事查都未查,我一直都唔係講緊呢個case
一開始只係話港男顛到唔係殺人就自殺
消息稱,周女的前男友,較早前在律師陪同下,到東九龍一間警署自首。據了解,有人報稱租用了尖沙咀區一間酒店房,於29日傍晚登記入住。有人交出一張酒店鎖匙咭後,便至今保持緘默,暫未有透露犯案動機。

警員根據地址前往調查,甫開門卻發現房內有血跡,沿血路追隨至浴室,發現浴缸內竟載滿了一缸染紅了的水,水內浸有一人形物體用大毛巾包裹著。警員將其移出地台,揭開毛巾,發現內裡有一具女屍,經調查後相信是報稱失蹤的23歲女子周慧賢。
連登神探出場
如果真係生不如死點解唔去死
RIP
睇重案查成點啦
唔係話條仔搞到條女要避佢咩,點解臨走又會見面一齊去酒店
連登定義嘅雞唔係性工作者 係女人
隔離post比人貼左出來啦

23歲少女失蹤 各界朋友請幫手
https://lih.kg/3058899
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞